Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vi hyllar vårdens hjältar!

En helg för vårdens hjältar, 29–30 maj 2021 i Stockholm. Det kommer en ljusare morgondag, efter corona och covid-19. Då ska vi fira våra hjältar. Den 29-30 maj 2021 bjuder Let´s Make Love Great Again in hela Sveriges vårdpersonal för att bli hyllade under en helg i Stockholm.

Hur människor finns där för varandra och hur vårdpersonalen ger allt för oss alla är konkreta exempel på de värden som vi hela tiden arbetat för, säger Niclas Lagerstam som är initiativtagare till stiftelsen Let´s Make Love Great Again. En stiftelse som sedan starten arbetat för ett kärleksfullt och inkluderande samhälle där vi tar hand om varandra på ett bättre sätt.

Runt omkring oss ser vi exempel på konkret solidaritet när den är som viktigast och hur svenska folket sluter upp bakom vårdens hjältar.
I samma anda vill Let´s Make Love Great Again under en helg nästa sommar hylla vårdens hundratusentals hjältar. Sedan 2018 har stiftelsen arbetat med sina hjärtefrågor, i form av festivaler, föreläsningar och aktiviteter i skolor mot näthat. Nästa steg skulle bland annat, ha varit en manifestation unser 2020 i New York, Paris, Barcelona, Stockholm och London för ett varmare och mer inkluderande klimat mellan människor.
Coronaviruset förändrade allt. Här hemma fick vi se hur människor gick samman och hjälpte varandra på en rad olika sätt, säger Niclas Lagerstam.

Men framförallt har vi, liksom alla andra, blivit så oerhört imponerade av den insats alla inom vården gör och vi bestämde oss snabbt för att lägga vår energi på att hylla dem istället.

Därför blir det nu en helg för att fira vårdens hjältar 29-30 maj 2021 i Stockholm – med musik, uppträdanden, mat och dryck.

Vi vill bjuda alla inom vården på detta och hoppas få hylla så många som möjligt av dem som faktiskt betyder skillnad på liv och död för sina medmänniskor, säger Niclas Lagerstam.