Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Dagens Sverigebild – Seminarieparken, Göteborg

Seminarieparken är en idyllisk park med mysiga grusgångar och vackra körsbärsträd. Här låg gamla tiders lärarutbildning, där botanik och trädgårdsskötsel var en stor del. Trädgårdstraditionen lever kvar i dagens park där besökare kan vandra bland vackra träd och växter, och på våren njuta av den spektakulära körsbärsblomningen. Seminarieparken ligger vid Linnéplatsen, bara ett stenkast från Slottsskogen. Besöka denna lilla idylliska park, promenera på grusgångarna och botanisera bland äppleträd, kastanjer, rododendron och perenner. I parken finns också ett antal skulpturer.
Källa; Göteborg.com

Bilden; Den vackra Seminarieparken ur en kanske inte så vanlig vinkel.  Foto; Markus Esselmark, Göteborg
Klicka för större format! Se även fler bilder av Markus på hans Instagram här!

Tusen tack för din medverkan med den vackra bilden, Markus!

Kika gärna in på våra Fotogrupper på Facebook, ”Dagens Sverigebild” och ”Foto i Fokus”..