Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Ny cool grupp på Facebook – Upplev Sverige!

Vill hälsa alla varmt välkomna till ListitSweden´s nya Facebookgrupp – ”Upplev Sverige – Tips & Inspiration”!

Vi på ListitSweden.se har ju en stor passion för Sverige och syftet med den här nya gruppen på Facebook är att fler med samma passion ska kunna dela många fina bilder på vackra platser, ge härliga tips och dela upplevelser från svenska resmål med varandra därinne. ListitSweden, har ju sedan tidigare än egen grupp därinne på fejjan men med den här gruppen låter vi våra besökare få ta en större del av att förmedla tips & inspiration på vad man kan göra och se i vårt vackra avlånga land.

Bilden ovan; Kittelfjäll. Foto/källa; Pixabay

Att semestra och resa i Sverige är något som är underskattat av många för i vårt underbart fina land finns ju så mycket att se och uppleva. I den nya gruppen, precis som här på webbplatsen , som förresten är indelad i landskap, kan man dela och få tips på sevärdheter, utflykter, saker att göra, vandringsleder, nationalparker, badplatser, städer, platser, hotell och mycket mer.

Har ni vänner och bekanta som planerar att resa i Sverige i sommar eller höst? Bjud in dem också! Ju fler vi är, ju roligare vi har tillsammans! Gruppen inkluderar hela Sverige, både kända och mindre kända resmål från norr till söder och från väst till öst.

VÄLKOMNA!
Team ListitSweden