Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Skånes Djurpark inför Kuckelikubiljetter med lägre pris!

Skånes Djurparks nya Kuckelikubiljetter ska belöna den som bokar tidigt.
Skånes Djurpark begränsar gästantalet och inför nya biljettnivåer för att sprida ut gästerna över sommarens dagar. För den som planerar sitt besök till Skånes Djurpark i god tid lanseras nu så kallade ”Kuckelikubiljetter”. Den 1 juli släpps ett begränsat antal Kuckelikubiljetter till ett förmånligt pris för var och en av högsäsongens dagar.

– ”Det är ett led i vårt arbete mot att gästernas besök ska vara tryggt. Vi vill även belöna den som bokar tidigt – inte samma dag som besöket”, säger Glenn André Viste Bøe, VD på Skånes Djurpark. Den som är ute i god tid kan spara pengar med en Kuckelikubiljett som lanseras den 1 juli.

Skånes Djurpark har infört en rad åtgärder för att gästerna ska få en trygg upplevelse i parken. Bland annat finns informationsskyltar och handspritstationer utplacerade i parken, personal på plats påminner gästerna att hålla avstånd och maten beställs numera via en app för att undvika köbildning vid restaurangen. Den 1 juli inför man tre olika biljettnivåer, för att motverka att för många gäster dyker upp på en och samma dag.

– ”Vi har satt ett tak för antalet gäster i parken, säger Glenn André. Dessutom vill vi med de nya lågprisbiljetterna se till att det blir förmånligt att boka tidigt eller att välja en dag då det är färre gäster i parken. En molnig dag med duggregn är ofta relativt lugn, trots att det egentligen är en utmärkt dag att besöka Skånes Djurpark. Djuren är mer framåt och aktiva när vädret är svalare”.

Förutom de förmånliga Kuckelikubiljetterna finns ordinarie biljetter och när parken närmar sig fullbelagt släpps även ett antal biljetter till något högre pris. De nya biljettnivåerna ska även fungera som ett hjälpmedel för den som vill planera sitt besök efter antalet gäster i parken. Biljettnivåerna lanseras den 1 juli och kan köpas via Skånes Djurparks hemsida.

OM SKÅNES DJURPARK

I Skånes Djurpark bor numera inte bara nordiska djur; 2015 växte ett 20 000 kvadratmeter stort Fåret Shaun Land fram och blev hem för Fåret Shaun och hans flock. Under de senaste åren har Skånes Djurpark vunnit 7 internationella priser på branschorganisationen IAAPAs gala ”Brass Ring Awards” för sitt innovativa arbete. Skånes Djurpark ägs av det norska familjebolaget Lund Gruppen Holding AB, som sedan starten 1895 ägs och drivs av familjen Lund. Koncernen är en av Skandinaviens största aktörer inom besöksnäringen och äger förutom Skånes Djurpark även norska nöjesparken Kongeparken, Lunds Tivoli och Lund Gruppen Arrangemang, som arrangerar flera av Norges större festivaler och byfester. Varje år skapar koncernen oförglömliga upplevelser för över 3 miljoner människor.