Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Hemestra i Skåne med hjälp av Adventurefinder

Att semestra inom regionen kommer att vara populärt 2020 har nog ingen kunnat undgå. Även om länder har börjar öppna upp sina gränser kommer många att välja att semestra på hemmaplan, eller rättare sagt, hemestra.

Bilden; Kullaberg. Foto; Dan Bergqvist – Klicka för större format

Men vad ska man då hitta på i de Skånska landskapen när man de senaste somrarna befunnit sig på semestrar längre bort? Adventurefinder är en nystartad hemsida med tips och rekommendationer på Skånes bästa äventyr inom vandring, mountainbike, klättring, kitesurfing, kajak/kanot samt stand up paddleboard. Sidan lyfter fram äventyr från hela Skåne där alla som är intresserade av en aktiv hemester får chansen att hitta sina smultronställen.

Mer koll på utlandet än hemmaplanen

Många har idag bättre koll på vilka destinationer det finns runt om i medelhavet än hemma i Skåne. Detta vill Adventurefinder hjälpa sina besökare att förändra. Skåne erbjuder så mycket mer än man kan tro med sin fina natur. Stora delar består av slätter och kustlinjer, men det finns dessutom mycket av skog, åar, sjöar och kuperad terräng som många inte upptäckt ännu.

Stöttar Skånska företag

Adventurefinder är ett gratisalternativ för alla användare och stöttar också den Skånska turistnäringen och då framförallt lokala uthyrare och äventyrsarrangörer runt om i hela Skåne. På sidan finns både rekommendationer och länkar direkt till företag som arrangerar kurser eller hyr ut utrustningen till sidans utvalda äventyr och platser.

Så går det till

Adventurefinder är uppbyggt så att du på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna navigera runt och hitta precis det du önskar. Sidan har enkla kartvyer över alla utvalda platser, en egen användbar sök-funktion och är lättnavigerad till det man som besökare vill hitta. Ett av de största problemen Adventurefinder löser är all den tid och frustration användarna kan spara. Genom Adventurefinder ges all den mest nödvändiga informationen direkt på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sidan erbjuder dessutom informationsrika guider med utförliga beskrivningar på precis det som man som nybörjare vill/behöver veta för att komma igång med en ny typ av aktivitet eller för att prova på.

Relaterade länkar
Adventurefinder 

Adventurefinder hjälper personer i och besökare av Skåne att hitta till de bästa äventyren. Vi tipsar om alla Skånes bästa ställen inom Mountainbike, vandring, klättring, paddling och kitesurfing. Adventurefinder innehåller även massor av tips och guides om hur man som nybörjare kommer igång med sina äventyr.