Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Boken ”Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria”

Lite hovlevarantörs stämning. För drygt ett år sedan fick jag äran att få vandra med kronprinsessan på Prins Bertils stig samt hälsa henne välkommen till Möllegård.  I den nyss utgivna boken: ”Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria”, så har jag levererat samtliga naturbilder till kapitlet om Halland.

Ett riktigt praktverk och så här lyder beskrivningen av boken:
Kronprinsessan Victoria har under två års tid vandrat genom Sveriges samtliga landskap. Med vandringarna ville hon uppleva olika delar av Sverige under olika årstider, samt lyfta fram vår unika och variationsrika natur. I detta storslagna praktverk får vi följa med kronprinsessan genom hela landet och med hjälp av de bästa naturfotograferna möter vi svensk natur när den är som allra vackrast”


Bokens text är skriven av Johan Erséus och utgiven av bokförlaget Max Ström.

Denna artikelns text: Patrik Leonardsson

Externa länkar
Läs mer om, Patrik, på hans hemsida här!
Fotografen Patrik Leonardsson på Facebook!

Lämna ett svar