Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Gå årets viktigaste promenad – Walk of Hope!

September är barncancermånaden och med detta vill vi samla hela sverige och uppmärksamma barncancer. Walk of Hope är evenemanget för dig som vill promenera ute i friska luften och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med nära och kära.

Bilden; Bagis Walk of Hope 2019. Fotograf: Magnus Glans – Klicka för större format

Vem som helst kan starta ett eget Walk of Hope
Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller ett företag, gör ett stort eller litet event, eller hur kort eller lång promenaden blir. Alla pengar som samlas in under Walk of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.
Läs mer här!

Promenera i Walk of Hope
Var med och gör avtryck i Sveriges viktigaste promenadlopp. Att gå en promenad kostar 100 kronor – anmäl dig idag här!

Facebook
Barncancerfonden finns även på Facebook HÄR!