Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

ÄNNU TRYGGARE SKIDSEMESTER I STÖTEN!

Stöten inför gratis avbeställning och fri avbokning fram tills 20 dagar innan ankomst!

Nu lanserar Stöten i Sälen skidsveriges mest generösa avbokningsförsäkring. Den innebär att gästen fram tills 20 dagar innan ankomst kan avboka sin resa och få hela beloppet tillbaka, utan särskild anledning. Dessutom är avbokningsförsäkringen – till ett värde av 495 kr – gratis för de som bokar senast den 30 september.

Foto; Magnus Dovallius – Klicka på bilden för större format

Stöten har inför kommande säsong finputsat sitt erbjudande ytterligare och lanserar nu vad man kallar för skidsveriges mest trygga och generösa villkor för avbokning.

– ”Vad det kort och gott handlar om är att du kan avboka din resa och få hela beloppet tillbaka fram tills 20 dagar innan ankomst. Och inte nog med det. Dessutom bjuder vi på avbokningsförsäkringen till ett värde av 495 kr om du gör din bokning senast den 30 september”, säger Johan Thorn, vd, Stöten i Sälen AB.

I det fall Stöten i Sälen AB stänger på grund av pandemi återbetalas hela bokningen – utan undantag.

Anledningen till att Stöten valt att göra detta är för att skidgäster inför kommande säsong ska känna sig trygga med att boka vintersemester.

– ”Med en pandemi som fortfarande pågår, och som under föra säsongen slog hårt mot hela skidsverige – såväl gäst som bransch – vill vi erbjuda ett tryggt alternativ för den som vill ha ett vinteräventyr att se fram emot. Att man ska våga boka en skidsemester men kunna avboka kort inpå om det av någon anledning inte känns bra i magen att åka strax innan avresa.”

-”Men om jag med mindre än 20 dagar kvar till avresa exempelvis blir sjuk, kan jag inte avboka då?– Jo, det kan du absolut. Precis som vanligt gäller då att man kan avboka och få pengarna tillbaka om man har tecknat en av Stöten giltig avbokningsförsäkring och har ett giltigt intyg”, avslutar Johan Thorn, vd, Stöten i Sälen AB.

Stöten i Sälen är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning. Man har bland annat fått epitetet ”Sälens bästa skidåkning” och har en pist som är rankad som en av landets fem bästa.
Sist men inte minst fick man branschens utmärkelse ”Årets Skidanläggning” av SLAO 2019.

Såhär lyder Stöten i Sälens nya villkor:
Med giltig avbeställningsförsäkring från Stöten i Sälen AB kan du utan anledning avboka din resa fram till 20 dagar före ankomst och få dina pengar tillbaka. Endast en expeditionsavgift på 500 kr tas ut. Detta gäller om du har tecknat en av Stöten giltig avbeställningsförsäkring vid bokningstillfället. Försäkringen kostar vanligtvis 495 kr men är gratis för dig som bokar din resa senast den 30 september.

I det fall Stöten i Sälen AB stänger på grund av pandemi återbetalas dock hela bokningen – utan undantag.

Hur avbokar jag?
Du kan boka av både muntligt eller skriftligt till bokningen hos Stöten i Sälen AB.

Du kommer att få en skriftlig bekräftelse på din avbokning.
Vad krävs för återbetalning av avbokning med mindre än 20 dagar kvar till ankomst? Om du avbokar när det är mindre än 20 dagar kvar till ankomst krävs att du har en giltig avbeställningsförsäkring och kan uppvisa giltigt intyg för det som försäkringen omfattar. Det du inte får tillbaka är avgiften för avbeställningsförsäkringen (gäller för dig som bokat efter 30 september och betalat för din försäkring), samt en expeditionsavgift på 500 kr. Intyget ska vara oss tillhanda inom 14 dagar efter avbokningstillfället. Dina pengar återbetalas till dig efter giltiga intyg kommit Stöten i Sälen AB tillhanda.

Om du inte bokat logi hos oss utan endast skipass och/eller andra aktiviteter, gäller samma villkor som ovan vid avbokning. Dock med undantaget att Stöten inte tar ut någon expeditionsavgift på 500 kronor.

 

OM STÖTEN
Det här är Stöten i Sälen AB: En av Sveriges ledande skiddestinationer. (Länken öppnas i ett nytt fönster) Sälens bästa skidåkning enligt en undersökning utförd av Synovate. Sälenfjällens nordligaste skidanläggning belägen i nordvästra Dalarna. Stöten i Sälen har 21 liftar och 47 nedfarter. Utöver skidåkningen finns alla faciliteter som krävs för att få en trevlig vintersemester. 8 000 bäddar finns i området. Stöten erbjuder såväl konferenser, som grupp- och privatresor. Skidresorna säljs via återförsäljare och även direkt via Stöten i Sälen AB. Under vintersäsongen har Stöten i Sälen AB cirka 250 medarbetare.