Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

OS-guldmedaljören André Myhrer är en del av Huski Wear!

Ännu en lagspelare är klar för Team Huski Wear. Det är ingen mindre än André Myhrer som är ombord, och det är vi otroligt glada över. Och stolta! André Myhrer är en alpin ikon med en lång och framgångsrik karriär, som han valde att avsluta 2020. André är välkänd för sina individuella prestationer, som bland mycket annat inkluderar slutseger i slalomvärldscupen och ett olympiskt guld. Alla som har arbetat med André under åren vet dock att han först och främst är en sann lagspelare.

Det är därför vi Team Huski Wear, är så oerhört glada över att välkomna André Myhrer till teamet. Som tur är han själv lika glad. Det är ovanligt att kunna kombinera en riktig vinnarskalle med ett äkta ansvar för de andra i laget. Det kan André, och därför är matchningen med Huski Wear perfekt. En mer trovärdig och pålitlig partner kan vi på Team Huski Wear, inte tänka oss, och tillsammans kommer vi att åstadkomma stora saker!

Med André som partner sätter vi en ton som kommer att ge rejält med eko, och inte bara i den alpina skidvärlden. André blir en viktig del i våra säljkanaler och våra sociala medier. Som den legendar han är kommer han också att synas i pressen, och det André Myhrer har att säga och visa upp kommer att vara högintressant för alla som håller på med skidåkning.

”– Jag är hur taggad som helst!” berättar André Myhrer. ”Jag är en av de få som har hunnit prova och använda Huski Wear-kläderna, och de känns väldigt, väldigt bra. Fina passformer, utmärkt rörlighet och dessutom bekväma. Materialen i skidkollektionen är ju noggrant utvalda för att fungera i alpina miljöer och sedan också vara sköna att gå omkring i när skidåkningen är slut för dagen. För mig är det viktigt att hålla mig torr, inte svettas för mycket. Kläderna måste också vara lätta att ta av och på, och enkla att kombinera så att de funkar i det aktuella vädret som ju också kan växla snabbt. Det känns riktigt bra att vara en del av Huski Wear!” avslutar han

HUSKI WEAR AB LÄNKAR (Öppnas i nytt fönster)
Huski Wears Hemsida
Huski Wears Facebook
Huski Wears Linkedin
Huski Wears Instagram

 

OM Huski Wear
Huski Wear är ett varumärke inom activewear med ett starkt klimatengagemang. Vi erbjuder funktionella kläder med höga design- och funktionalitetsambitioner direkt till kunderna, som själva kan anpassa den slutliga utformningen efter egna önskemål. Vi vänder oss till människor som, precis som vi själva, har en inkluderande inställning till äventyr. Huski Wear delar värderingar och ägarskap med Huski Chocolate.