Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Håkan Hellström nominerad till internationellt prestigefullt pris!

Musikvideon till ’Alla drömmar är uppfyllda’ (som är inspelad på ett dystopiskt tomt Ullevi) är nominerad i musikvideo-VM a.k.a UK Music Video Awards 20.

Foto/Källa; Warner Music Sweden

I internationella kategorin Best Rock Video hittar vi Håkan i sällskap med bl.a The Strokes och Leonard Cohen.
Videon är regisserad av Filip Nilsson, en av Sveriges mest erkända reklam och videoregissörer. I skenet av att vi lever mitt i en pandemi är det förstås ödets ironi att den här videon spelades in långt innan vi hört talas om Corona. Näsapan i videon spelas av ingen mindre än Håkan själv.

”Otroligt glad för att denna video som framförs på ett språk som ingen förstår når en internationell publik” Hälsar Filip Nilsson.

En näsapa och en räkmatador.

SE VIDEON HÄR
Alla drömmar är uppfyllda  (Musikvideon öppnas i nytt fönster)

Mer info om UK Video Music Awards! (Länken öppnas i nytt fönster)

OM Warner Music International

Warner Music International, a leading company in national and international repertoire operates through numerous international affiliates and licensees in more than 50 countries. With its broad roster of new stars and legendary artists, Warner Music Group is home to a collection of the best-known record labels in the music industry including Asylum, Atlantic, Bad Boy, Cordless, East West, Elektra, Lava, Maverick, Nonesuch, Parlophone, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros. and Word. Warner Music Group also includes Warner/Chappell Music, one of the world’s leading music publishers.