Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Moderskeppet följer den prisbelönte fotografen, Serkan Günes!

Foto/Källa; Moderskeppet

Ni som följt LoveLaholm en tid vet kanske att jag är en hängiven amatörfotograf. Jag fotar mycket och hellre än bättre. Så jag har varit medlem på Moderskeppet i flera år nu för att förkovra mig. De har fantastiska fotokurser men även många andra bra kurser som är enkla och roliga att följa. Gillar du att fotografera men känner att du har mycket att lära dig, gå med idag, jag lovar, du blir inte besviken!

Serkan Günes
Serkan Günes är född i Istanbul och bodde år 2000 i Stockholm, för att sedan flytta vidare upp till Gällivare för att komma närmare naturen. Nu lever han för sitt fjällfoto och lämnar inget åt slumpen. Han har naturen – såväl landskap, växter, djur och detaljer som favoritmotiv.

”Ryggsäcken står alltid packad. Det ska gå fort att komma ut.”
En annan fantastisk naturfotograf är ju den prisbelönte Serkan Günes, som Moderskeppet har följt en tid. I deras reportage om honom får du följa med på en tur ut i fjällvärlden och höra hans öppenhjärtiga tankar om ljuset, bildkomposition och hans ovilja att redigera i efterhand. Med känslan som kompass och noggrannheten som vapen ger han sig ut på fjället i den lappländska vildmarken. Jag har själv skrivit en artikel om Serkan, på min tredje webbplats, det kan du läsa om här på HittaUpplevelse.se!  (Öppnas i ett nytt fönster)

Bli medlem eller anmäl dig till Moderskeppets, “Prova på medlemsskap” här, för att se reportaget om Serkan!  (Öppnas i ett nytt fönster)