Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vilka upplevelser är värda att uppmärksammas av fler? Tipsa oss på ListitSweden.se

Alltför många aktiviteter, upplevelser, äventyr och platser gömmer sig i vårt vackra underbara Sverige!

Vilka upplevelser är värda att uppmärksammas av fler? Vi önskar förslag till ListitSweden.se, vår ständigt växande mötesplats för upplevelseföretag & upplevelsesugna som har funnits i ett antal år nu. Men det gäller förstås även caféer, krogar, hotell, gårdsbutiker, ateljéer , utflyktsmål, ja, allt inom besöksnäringen.

Just nu är det helt gratis för privatpersoner, företag och organisation som vill exponera en affärsmässig verksamhet på grund av coronakrisen. Det är vårt sätt att hjälpa till just nu när många inom besöksnäringen har det svårt. Alla som listar sig under december månad 2020 och Januari månad 2021 blir inte fakturerade! För andra än ovanstående  är det alltid gratis!

Välkomna att ”Lista” er idag HÄR!