Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Husbilstrenden fortsätter – SkiStar Sälen utökar med 40 ställplatser för husbilar i Lindvallen!

I Sverige fortsätter intresset för husbilssemester att vara stort, inte minst i fjällvärlden – både sommar- och vintertid. SkiStar har sedan länge erbjudit bra möjligheter för camping och satsar nu ytterligare på att göra det enkelt och smidigt för husbilsägare att besöka SkiStar Sälen med utökade ställplatser i Lindvallen.

Foto/Källa; SkiStar. Klicka på bilderna för större format!

– ”Vi vill gärna kunna erbjuda fler möjligheter för husbilsägare att besöka oss året runt och investerar därför i 40 nya ställplatser på bästa tillgängliga plats i Lindvallen med bekväm närhet till liftar, pister, längdspår och faciliteter. Att bo och semestra i en husbil är både hållbart, smidigt och naturnära”, säger Jonas Bauer, destinationschef för SkiStar Sälen.

Husbilar är ett populärt sett att semestra på och har fått sitt uppsving under coronapandemin och uppskattas idag av både barnfamiljer, äldre par, äventyrare och ungdomar. Ställplatserna i Lindvallen kommer att vara tillgängliga året runt. Alla platser har uttag för el. El ingår ej i priset utan betalas på plats med kort eller via app. Mer information om ställplatserna i Lindvallen
Platserna bokas via skistar.com och finns även tillgängliga på husbilsplats.se
(Länkarna öppnas i ett nytt fönster)

OM SkiStar

SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver alpina skidanläggningar i Sälen, Åre och Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St Johann in Tirol i Österrike. Marknadsandelen är i Sverige 53 %, i Norge 29 % och totalt i Skandinavien 43%. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Verksamheten delas in i två segment; Drift av skidanläggningar och Fastighetsutveckling & exploatering.