Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Båstad Hiking Festival 17-19 oktober 2021

Tre dagar med magiska vandringar, olika teman, after-hike och gemenskap. Njut av sprakande bokskog, magisk strandskog, klippor, hav och oändliga vyer. Under 17-19 oktober kan du välja mellan över 20 guidade vandringar på Bjäre och Kullahalvön.

Hiking, tre tjejer. Foto; Louise Nordström Pettersson – Klicka på bilden för större format!

Flera vandringsturer att välja på!
Du kan välja att vara med hela härliga weekenden eller endast anmäla dig till lördagens eller söndagens vandringar. Du köper antingen ett weekendpaket eller ett lördags/söndagspaket. Allt du behöver för dina vandringsturer ingår i paketen.

ALLA KAN VANDRA
Nytt för i år är en rad barn & ungdomsvandringar från 8 år. Vi erbjuder också en familjevandring med övernattning där du kan ha med barn i alla åldrar. Dessutom finns det varje dag en tillgänglighetsanpassad vandring för dig som tar dig fram i rullstol eller med barnvagn.

Om
Båstad Hiking Festival startade 2018 som ett Leader projekt. Idag är det ett återkommande evenemang för människor som gillar att vandra i vacker natur. Båstad Outdoor drivs av Kitt Iversen, Little Big Ideas AB tillsammans med Båstad Turism & Näringsliv AB
info

Kontakt
+46 706 636335
info@bastadhikingfestival.se
Projektledare: Kitt Iversen

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Båstad Hiking Festival