Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

IKSU frilufts turprogram för hösten

Varje termin presenterar IKSU frilufts ett nytt turprogram till olika destinationer i framförallt Västerbotten med allt från kanotpaddling och fjällvandring till cykel- och grottingturer . För att tillfredsställa såväl den nyblivna friluftsmänniskan som den inbitne fjällräven så varierar våra turer i svårighetsgrad. Vi arbetar med små grupper, oftast sju deltagare och två välutbildade ledare.

Kajakturer. Foto/Källa; IKSU

Igår 9/6 släpptes turprogrammet för hösten som bl.a. innehåller gamla favoriter som vandring längs Isälvsleden och nyheter som skogsbad och yoga.

IKSU är en öppen ideell idrottsförening. Det finns ingen ägare som kräver utdelning, överskottet går i sin helhet tillbaka till verksamheten i form av kvalitativt och prisvärt utbud, utbildning av instruktörer och personal, upprustning av anläggningar etcetera. IKSU är ansluten till Sveriges Riksidrottsförbund (RF) och i specialförbundet Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF). Föreningen IKSU har 16 sektioner och är anslutet till Riksidrottsförbundet (RF) även via följande specialidrottsförbund

Svenska Gymnastikförbundet
Svenska Budo- och Kampsportsförbundet
Svenska Skidförbundet
Svenska Volleybollförbundet
Svenska Simförbundet
Svenska Handikappförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Innebandyförbundet
Svenska Squashförbundet
Svenska Klätterförbundet
Svenska Basketbollförbundet
Svenska Styrkelyftsförbundet
Svenska Rugbyförbundet
Svenska Judoförbundet

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer på IKSU frilufts hemsida under resor och turer
Friluftsbutiken Sarek