Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Vinter på Norrviken − en plats för drömmar!

Förra årets succé ”Vinter på Norrviken” genomförs för fjärde gången och är nu en kär tradition. I år adderas ytterligare upplevelser för besökaren och Norrviken lovar något för alla generationer. Trädgårdarna är klädda i magisk vinterskrud och 1000-tals marschaller visar vägen. Utställningen ”Ovan molnen” kombinerar dröm och trädgård i personlig tolkning. Musik, gnistrande ljus och överraskningar kommer bjuda besökaren på en drömlik upplevelse. Vinter på Norrviken pågår 24 november-12 december.

Bilden ovan; Foto; Norrvikens Trädgårdar. Klicka på bilden för större format

Med uttalanden från gäster som ”En av årets absoluta höjdpunkter” och ”En upplevelse utöver det vanliga − årets mest magiska stund!” är längtan efter att skapa nya minnen stor. Hela Norrviken glimrar och står redo att ta emot. Årets upplaga av Vinter på Norrviken kommer bjuda på en park fylld av ljus, mystik, musik och drömlika upplevelser. Eldshowsartist underhåller med vacker dans och sprakande effekter samtidigt som musik och gnistrande ljus hänför. Spegelballerinan väcks ur sin dröm och bjuder på förtrollande dans. I Erikshus finner ni utställningen ”Ovan molen”, en tolkning av drömmar och grönskande inslag utlovas.

För de små finns de mycket att upptäcka. De yngsta besökarna får möta tomten och lämna sina önskelistor. De kan också anta utmaningen att leta upp våra gömda dörrar till parkens nyinflyttade älvor. Strosa i parken, låt dig underhållas och skäm bort dig med godsaker för såväl öga som gom. Låt hela familjen, över alla generationer, njuta av drömlika Vinter på Norrviken.

Jul för öga och gom
Orangeriet restaurang erbjuder smakupplevelser utöver de vanliga i julens tecken genom ett traditionellt, skånskt julbord. I Victoriahuset serveras rykande, varm soppa och andra godsaker. I parken doftar det kaffe, lussebullar och varm choklad vid de uppställda kaffevagnarna. Önskar man handtillverkade praliner eller stenugnsbakad pizza välkomnar Chocolaterian.

Ny butik med mjuka och hårda klappar
Låt dig inspireras av vacker inredning och gröna inslag i nyöppnade Butik Norrviken. Här samsas väl utvalda produkter och ett eget sortiment med Laserows handplockade antikviteter. Presenter åt nära och kära eller kanske rent av åt sig själv. Precis som i fjor börjar ljusupplevelsen redan vid infarten till Båstad. Följ de tända marschallerna från Båstad hela vägen ut till Norrviken. Tillsammans med Båstad kommun lyser vi upp i mörkret.

 

För att skapa en trygg upplevelse gäller förköp av biljett via Norrvikens hemsida. Antalet biljetter är begränsade. Här finns ingen plats för mörker, bara hopp och omtanke, kraft och energi.

Välkommen till Vinter på Norrviken − en plats för drömmar!

Tid:
Onsdag- söndag kl. 15.00-21.00
Slott- tider: kl. 15.00-18.00 samt kl. 18.00-21.00
För att skapa en trygg och härlig upplevelse är det endast förköp av biljett och slott -tider som gäller.

Pris:
Vuxen: 150 kr, från 13 år
Barn: 95 kr, 3-12 år.
Fri entré: 0-2 år.

Säsongskort gäller ej. Obs! Endast förköp.

RELATERADE LÄNKAR (Öppnas i ett nytt fönster)
Vinter på Norrviken
Köp din biljett HÄR!