Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Beijer Stavhoppsgala samlar världseliten på Mondo Duplantis hemarena i Uppsala

Världseliten är redo att sätta staven i marken och göra upp. Längst fram står OS-guldmedaljören och världsrekordhållaren Mondo Duplantis och får sin dröm i uppfyllelse när helt nya Beijer Stavhoppsgala tar plats i hans hemarena i Uppsala.

Foto/Källa; Beijer Byggmaterial – Klicka på bilden för större format

– Jag är oerhört glad att få möjligheten att tävla på hemmaplan i Uppsala tillsammans med världens bästa stavhoppare, i hallen där jag tillbringar så många timmar av träning. Det betyder väldigt mycket för mig, det kommer bli galet kul och vi kommer att sikta mot höga höjder, säger Mondo Duplantis.

Beijer Byggmaterial är exklusiv titelsponsor till galan som arrangeras den 9 februari 2022 och är den första i sitt slag att arrangeras i Sverige. Med en kreativ inredning och extrainsatta läktare på arenan kommer publiken att uppleva en närhet till stavhopparna som vanligtvis inte är möjlig att uppnå i en idrottshall.

Det är upplagt för en magisk kväll, en dröm vore att få uppleva ett nytt rekord, säger David Ejnar, eventansvarig hos Beijer Byggmaterial.

Beijer Byggmaterial kommer att vara med och fylla läktarna med inbjudna kunder och leverantörer som tillsammans ska göra sitt allra bästa för att heja fram Mondo Duplantis till att sätta ribban på en ny rekordhöjd.

Det blir verkligen något extra att få med våra kunder och leverantörer till arenan den här kvällen. Det kommer bli en oförglömlig kväll att se tio av världens bästa stavhoppare göra upp på mattan framför oss. Vi på Beijer satsar stort på att skapa starka upplevelser för våra kunder när vi arrangerar evenemang och den här unika upplevelsen ligger helt i linje med vad vi tillsammans vill uppleva med våra kunder, säger David Ejnar.

Det känns stort att kunna arrangera en stavhoppsgala med hela världseliten på plats i Uppsala och vi är glada att Beijer Byggmaterial går in som titelsponsor och gör detta möjligt. Vi på Upsala IF Friidrott har sedan tidigare en god förmåga och kapacitet att arrangera tävlingar på elitnivå. En stavhoppsgala av den här digniteten blir dock något extra utöver det vanliga att få uppleva, säger Anders Kindmark, ordförande i Upsala IF Friidrott.

Biljettförsäljning till Beijer Stavhoppsgala inleds den 8 december

OM Beijer Byggmaterial
Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 108 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter ca 9 miljarder SEK och har ca 2400 medarbetare.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer på beijerbygg.se

Text & Bild; Beijer Byggmaterial

Lämna ett svar