Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Rekordstart på Snösäsongen i Orsa Grönklitt

Större delen av det alpina systemet öppnas för julgäster!

Säsongen 2023/2024 bjuder på en sagolik start med ett överflöd av snö och perfekta förhållanden för vintersport. Vi i Orsa Grönklitt är stolta över att kunna meddela att vi har haft en rekordstart på snösäsongen och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra julgäster en alpin åkning i år med större delen av vårt alpina system öppet.

OM Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt erbjuder en aktiv semester året om. Om vintern kan hela familjen njuta av en härlig vintersemester med utförsåkning samt prima längdskidspår. Sommaren lovar ett stort utbud av outdoor och aktiviteter som cykling, klätterpark, discgolf, vandring, pool, rullskidor, orientering, kanot m.fl. Anläggningen har öppet året runt. Orsa Grönklitt är en del av Velit Activities AB som även bedriver en skidanläggning i Tänndalen.

Relaterade länkar

 

Text & Bilder; Orsa Grönklitt – Licens: Medieanvändning