Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Impact-bolagets succétjänst får motsvarighet för skidsäsongen

Bilder på snötäckta berg och våra få förunnade försäsongsåkare får oss helt klart att drömma om skidsemestern. Att ha utrustningen preppad redan innan första skiddagen är en annan skön tanke, speciellt om det går att ordna utan att behöva lämna hemmet.

Och det är möjligt. Smidighet och tillgänglighet är de framgångsfaktorer som har varit avgörande i Wandas expansion. Tjänsterna finns där kunden vill ha det, till dörren.

Under våren gjorde cykelservice med hämtning och lämning till dörren stor succé, tjänsten ökade med mer än 300 procent i Norge och Sverige var inte långt efter. ”Vi fick skala upp fort, först trodde jag nästan att vi skulle svämmas över av cyklar. Härlig utveckling!” säger Ida Barth Thomassen, Nordics director Wanda.

En succétjänst som nu får sin motsvarighet för vinterväglag, Wanda är redo att underlätta livet för storstadsborna inför skidåkningen. Wanda hämtar, slipar och vallar dina skidor samt levererar hem till dig. Just nu erbjuder Wanda skidservice inklusive gratis hämtning och leverans till din dörr från 449 kr.

”Tjänster inom alla segment måste anpassa sig efter de branscher som ligger i framkant med logistiken. Vi vill möta konsumenternas förväntningar om hemleverans och ypperlig service. Och det har visat sig vara ett framgångskoncept” säger Ida Barth Thomassen, Nordics director Wanda.

Wandas skidservice till dörren

Tillsammans med XXL erbjuder Wanda underhåll av längdskidor, alpinskidor och snowboards. Skidorna/snowboarden förväntas vara färdiga på service på ungefär en vecka från att de är upphämtade.

Kunden skapar ett konto hos Wanda, väljer tjänsten skidservice och bokar upphämtning samt återlämning till dörren. All transport är eldriven och i dagsläget finns tjänsten tillgänglig i Stockholm.

Besök Wandas hemsida för att se servicealternativ och fullständiga priser.

OM Wanda
Wanda är ett teknik- och logistikföretag som har grundats för att ge människor i städer enklare och mer flexibel tillgång till utrymme, och samtidigt göra det enkelt att använda de saker vi redan har på ett smartare sätt. Företaget hämtar och lämnar hemma hos kunden och använder även sin logistikplattform för att göra det möjligt att både underhålla, reparera och dela kunders saker.

Bilden; Wanda skidservice, Licens: Medieanvändning