Blogg

Uppdateringar och senaste nytt för upplevelser i Sverige

Liseberg presenterar Countryfest 7 – 8 juni

Under en helg i juni förvandlas Liseberg till den amerikanska slätten och Lilla Scenen blir en skattgömma fylld med countrypärlor. Upplev ljuvliga sommarkvällar i Lisebergs Hamnområde med livemusik, dans och härligt häng i ren vilda västern-anda. Countryfest gör debut på Liseberg den 7 och 8 juni, och till evenemanget behövs endast entrébiljett till parken. Yee-haw!

– Countrymusik är helt rätt nu och vi längtar efter vår Countryfest med alla artister, mat och grilldoft, Linedance, gemenskap och skön stämning i hela Hamnområdet, säger Åsa Bilén, Projektledare på Säsonger & Events på Liseberg.

Intresset för musikgenren Country har på sistone ökat explosionsartat världen över, och i juni tar Liseberg hela känslan till Hamnområdet för en gyllene helg. Det bjuds på hela 4 konserter på Lilla Scenen, som kommer att få dina fötter att stampa och hjärtat att sjunga.

Under fredagen spelar Moreau och Tennessee Tears,och under lördagen uppträder Ellinor Springstrike & Gareth Nugent och Martin Almgren.

Förutom livemusik i världsklass erbjuder helgen andra nöjen i countryns tecken. Varför inte ta något gott att äta direkt från grillen eller köpa dig en riktigt schysst hatt?

Självklart kommer det även att dansas Linedance under Countryfest! Under dagarna erbjuds nybörjarkurser där en instruktör går igenom de klassiska dansstegen för den som vill lära sig. Under eftermiddagen öppnas Polketten (Lilla Scenen) upp för fridans där du sedan kan ta i från tårna och visar vad du går för.

Sadla upp och ta del av Countryfest i Lisebergs Hamnområde den 7 – 8 juni!

Samtliga konserter på Lilla Scenen är gratis och kräver endast entré till parken.

OM Liseberg

Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.

Text & Bild

Text & Bild; Liseberg

Relevanta länkar

Lisebergs webbplats