Kontaktpersoner

Vem står bakom ListitSweden.se? Vem är kontaktpersonen?
Jag som äger och driver ListitSweden.se heter, Carl Stridsberg. Det är också mig du kontaktar i olika ärenden. Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se och LoveLaholm.se. Själv fakturerar jag mina kunder/annonsörer via CoolCompanyKontakta mig via carl.stridsberg at gmail.com eller via kontaktformuläret ovan.

Mattias, webbutvecklare, wordpressguru och god vän, står för kodning, utveckling och det tekniska. Han driver även hemsidan/filmsidan; Geek Ninjas – Kika in där och kolla film- och spelrecensioner.

E-post som enda kontaktväg (Gäller ej privatpersoner, företag och organisation som vill exponera en affärsmässig verksamhet)
Jag har valt att ha e-post som enda kontaktväg. Du kan inte nå mig per telefon, och jag ringer ej heller upp dig, utan all kommunikation sker enbart via e-post. Detta gör att jag kan arbeta på ett effektivt sätt, utan dyra kostnader för telefonabonnemang. Jag kan också arbeta på valfria tider utan att vara uppbunden av telefon. Detta är en av grundstenarna i min affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en helt gratis presentationssida till alla andra än till privatpersoner, företag och organisation som vill exponera en affärsmässig verksamhet.
Du kan dock känna dig trygg med att kontakta mig via e-post – jag svarar alltid på all e-post inom 24 timmar – oftast bra mycket snabbare än så!

Upphovsrätt
Innehållet och strukturen på denna hemsida är skyddad under upphovsrätt. Detta gäller också logo och varumärken som används på denna hemsida. information, bilder, logotyper, varumärken och annan information som används på ListItSweden.se´s hemsida får inte reproduceras eller användas utan tidigare skrivna medgivanden.

Upphovsrätt 2019 ListitSweden.se – all rights reserved

banner250250_Listitsweden