Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt är Grönklittsgruppens största vinterverksamhet. Den omfattar 23 nedfarter, tolv liftar, 70 km längdskidspår, restauranger, butik, skidshop, skidskola, 2 800 bäddar (i vandrarhem, stugor och lägenheter), konferensverksamhet samt en mängd kringaktiviteter. Vintertid ligger fokus…

Läs mer

Säfsen Resort

16 nedfarter, 6 liftar och 115 kilometer längdspår ger dig och dina närmaste en snöfylld och spännande vintersemester. Utöver skidåkningen finns ett brett utbud av fartfyllda eller avslappnande aktiviteter för hela familjen….

Läs mer

Kläppen Ski Resort

Kläppen är en smart planerad skidanläggning. Oavsett var på himlavalvet solen befinner sig kan du ha sällskap av den eftersom vi har fina pister i alla väderstreck. Och när det blåser isvindar uppe på kalfjället, kan vi erbjuda ombonad skidåkning i skydd av skogen som ramar in vårt vinterparadis.

Läs mer

Sagolandet Tomteland

Tomteland är ett riktigt sagoland som ligger djupt inbäddat i skogarna intill Gesundabergets fot strax utanför Mora. Här bland skogar, sjöar och vattenfall ligger Tomtens lilla by och trollens rike, Huldrans och älvornas marker, Skogstomte byn….

Läs mer

Falun – VM Staden

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Läs mer

Sälen Hund & Aktivitet

Sälen Hund & Aktivitet har både aktiviteter för hundägare samt även familjära aktiviteter för den friluftslivsintresserade personen/familjen/gruppen. Vi kan skapa en upplevelse du aldrig glömmer – kontakta oss med förfrågan!

Läs mer

Familjära Garpenbergs slott

Upplev din egna Downton Abbey helg i vårt familjära Slott, här är alltid dörrarna öppna för dig. Jägarexamen, konferenser, weekend och bröllop mm.

Läs mer

Forspaddling i Dala-Floda

OBS! Klicka på huvudbilden för större format.. Välkommen på en kurs i forspaddling med Kajaktiv! Det här är en aktivitet som alla borde prova på. Att paddla kajak i en fors är en fantastisk upplevelse…

Läs mer

Upptäck Slogboden!

Slogbod är en öppen grillplats där själva eldstaden är under tak. Dessa slogbodar är från medeltiden och kommer ursprungligen här ifrån Älvdalen, slogbodar kan man ofta se vid rastplatser och vandringsleder.

Läs mer