SK3GA – Hudiksvalls Sändareamatörer

SK3GA – Hudiksvalls Sändareamatörer är en ideell förening med verksamhet i Hudiksvall. Verksamheten kretsar runt vår gemensamma hobby – amatörradio. Vi driver gemensamma resurser såsom repeater, modern HF-station, APRS, AIS, D-Star, ADS-B-mottagare, SDR-mottagare och anordnar…

Läs mer

Med lättläst når du fler

Funderar du på att lägga till en lättläst version på din hemsida? Med lättläst når du alla som har svårt att läsa en vanligt skriven text. Fler förstår och kan ta till sig det du vill informera…

Läs mer

Traditionsrik ljusstöpning med middag i Gästrikland

Uppskattar du hemstöpta ljus, prata och umgås? – Ja, då är en ljusstöpningsmiddag något för dig. När det börjar det bli mörkt och kallt ute är det tid för ljusstöpning. Tänk vad härligt att ha det riktigt gammaldags julmysigt, äta gott och umgås med vänner i en liten stuga ute i skogen.

Läs mer

Upplev Järvsö!

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo, som uppvisar nordiska vilda djur.

Läs mer

Delsbo Forngård

Delsbo är en tätort och gammal socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo är känt för sin spelmansstämma som äger rum på Delsbo Forngård varje sommar.

Läs mer

Kakbakerskan

Kakbakerskan finns till för dem som av någon anledning inte själva har möjlighet att servera hembakat. Dessutom är priserna långt under normala konditoripriser.

Läs mer

Forsa Ostkaka & Sörhoga Lantgård

Forsa Ostkaka & Sörhoga Lantgård är ett lokalt företag i Hälsingland. Äkta Gyllengul hälsingeostkaka med smak från förr. Naturbeteskött av hög kvalité. Gårsdbutik & Lantcafé.

Läs mer

Björnskådning från Norrigårdens björngömsle

Det här är upplevelsen för den äventyrslystne naturälskaren eller fotografen – ta chansen att se Europas största rovdjur, brunbjörnen djupt inne i Hälsingeskogarna.
En fantastisk upplevelse där Norrigården har skapat bästa tänkbara förutsättningar….

Läs mer

Larsbogård i Hälsingland

Här lever vi med årstidernas växlingar i skog och mark. Tempot här är i takt med livet och dess svängar, i nära samklang med naturen. Vi gillar att ta hand om våra gäster, så besöket…

Läs mer