RoyalDekor Of Sweden

Sedan 2010 har vi på RoyalDekor Of Sweden gett våra kunder ett brett sortiment av väggdekorer, posters, väggtexter, prints, ramar m.m. Vår prioritet är att se till att våra kunder är nöjda och alla posters…

Läs mer

Hovgården på Adelsö

Hovgården på Adelsö var kungsgård under vikingatid och medeltid. Birka på Björkö var handelsplats, kungsgårdens handelsplats. Platserna ligger inom synhåll för varandra på var sida om fjärden och är idag ett gemensamt Världsarv.

Läs mer

Uppsala Slott

Uppsala slott är en slottsbyggnad i Uppsala, Uppland. Slottet har ett dominerande läge högt uppe på Kasåsen och syns på långt håll för den som närmar sig staden. Slottet är idag byggnadsminne.

Läs mer

Skoklostret i Uppland

Skoklosters slott – Ett av världens främsta barockslott. Uppfört mitt under den svenska stormaktstiden – 1600-talet – och är det största privatpalats som någonsin byggts i Sverige.

Läs mer

Upplev Åbergs Museum – Sveriges roligaste museum!

Vad kan du uppleva på vårt museum? Jo, en fantastisk serie- och konstsamling samt en av världens fem främsta samlingar av Disney-föremål. För barnen finns Trazans djungelkoja i tre våningar. Ute har ni en fantastisk lekplats. Det finns naturligtvis även en butik och en restaurang.

Läs mer

Lönnbackafotograferna

Vår idé handlar om att spara era vackraste ögonblick under er bröllopsdag. Och lite till. Vi vill fånga minnena och människorna, skratten och tårarna. Känslorna. Det geniala med Lönnbackafotograferna är att….

Läs mer

Skoklosters slott

En utflykt till Skoklosters slott, ett av Europas bäst bevarade barockslott, med möblerade slottsvåningar från olika århundraden, i naturskön miljö vid Mälarens strand, mellan Stockholm och Uppsala! Öppet dagligen under sommarsäsongen från maj – september med visningar på svenska & engelska!

Läs mer

Bredsand Camping & Stugby

Upptäck den härliga atmosfären på en av Sveriges äldsta campingar. Slappna av, låt blicken vila mot Mälarens horisont samt låt örat lystra till fåglarnas kvitter. Unna dig något gott i restaurangen..

Läs mer

Turridning på Westernvis i Uppsala

Nu är sommaren här och alla kor, ungdjur och får går på bete. Även hästarna går på bete när de inte används i verksamheten. Så här års kan vi erbjuda härliga och roliga upplevelser i…

Läs mer

Chokladspa i Uppsala

Upplev Sköna behandlingar som Varm Ljus Massage, LakritsMassage, Avslappningsmassage, Chokladmassage och HotStone massage. Sen utför vi även lite tuffare behandlingar såsom Klassisk Massage. Vi har även Ansiktsbehandlingar med Rosen Seriens Hudvårdsprodukter, Weledas eller ChokladSerien Hudvårdsprodukter….

Läs mer

Äventyrsbanan i Fjällnora

På äventyrsbanan i Fjällnora finns aktiviteter för alla tillfällen, från möhippa och svensexa till företags aktiviteter, personalkväll och föreningens kickoff. På höghöjdsbanan kan du utmana dig själv och din grupp på spännande äventyr. Utmana konkurrenten…

Läs mer