Mon Bed & Breakfast, Sunnemo

Vårt lilla Bed and Breakfast ligger alldeles intill naturvårdsområdet Brattforsheden och erbjuder lugn och ro i omväxlande natur. Alldeles i närheten (på 10 minuters avstånd med bil) finns det flera stora och små sjöar för att bada, åka båt, fiska eller bara koppla av och njuta. Mon B&B – Rum och frukost på riktigt!

Läs mer

Hovfjället

Utförsåkning på Hovfjället är alltid en upplevelse, oavsett hur skidvan du är. Alla våra 15 nedfarter är planerade med hänsyn till den naturliga miljön och här hittar både nybörjaren och den erfarne passande utmaningar. Du…

Läs mer

Fotograf Susanne Bråth

Jag heter, Susanne och min stora passion i livet är fotografering. Framför allt älskar jag att ta foton på människor och djur. Om Du tycker om mina bilder ….

Läs mer

ANNORLUNDA JULBORD PÅ SELMA SPA

Att äta julbord tillhör den svenska traditionen. På Selma Spa i Värmländska Sunne vill man rucka på traditionen och satsar på Jultvagning, ett annorlunda julbord med fisk och skaldjur, ackompanjerat med sparitualer och vinteraktiviteter.

Läs mer

Upplev Halgåleden och Brattfallet

Brattfallet är ett 10 meter högt vattenfall. Vid höga vattenflöden är fallet mäktigt. På sommaren då vattenföringen är låg kan man klättra i fallet. Efter Brattfallet rinner Halgån genom en kanjon.

Läs mer

Mariebergsskogen i Karlstad

Mariebergsskogen är en Karlstads stadspark. Parken skänktes till Karlstad stad 1896 av doktor Conrad Höök. År 1925 flyttades kulturbyggnader från olika delar av Värmland och bildade därmed ett friluftsmuseum.

Läs mer

Hällemyrens jordkula i Gillberga, Värmland.

Hällemyren är en idyllisk plats att besöka långt ut i vildaste värmländska skogen, här kan det heller verkligen inte ha varit ett helt lätt liv att leva på sin tid.
Helt otroligt är att på en boyta av knappt 8 kvm bodde här som mest 10 personer!

Läs mer

Selma Spa

Med närmare 40 spabehandlingar på menyn har de ett av Nordens största utbud. Varje dag körs omkring tio instruktörsledda träningspass. I spaområdet finns bland annat pooler, bubbelpooler ute och inne, torr- och ångbastu samt ett fullutrustat gym.

Läs mer

Mörudden Resort

Mörudden Resort ligger i vacker Skärgårdsmiljö och inbjuder både till rekreation och aktiviteter. Ett eldorado för dig som gillar surfing och andra vattensporter, och självklart för dig som….

Läs mer