Om oss

Tillsammans samlar vi alla Sveriges smultronställen!
Genom att hjälpas åt kan vi lyfta alla de underbara besöksmålen i Sverige. Smultronställen som är så härliga att de förtjänar att delas med andra är precis det vi efterlyser. Här samlas allt det som är värt ett besök – och bara det. Har du ett ställe eller känner du till ett som du tycker ska vara med? Skriv då gärna till oss och berätta!
Eller lägg till/lista smultronstället här!  (Länken öppnas i ett nytt fönster)

Vidare kan du på ListitSweden.se hitta och få tips och inspiration om upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter över hela landet på en ständigt växande hemsida. Tipsa dina vänner och dela dem med andra.

VÅR MISSION
ListitSweden.se vill hjälpa upplevelseföretagare att få fler besökare och gäster! Vidare att vara ett ställe där människor kan träffas för att hitta, dela och skapa upplevelser till dom själva och till andra! Dina möjligheter med olika upplevelser är att vi tillsammans kan skapa upplevelser som för människor samman genom gemensamma minnen och historier som upplevelsen skapar!

ListitSweden.se förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Sverige i samarbete med privatpersoner, turistföretag, turistorganisationer och kommuner. Vi reserverar oss mot att vissa av upplevelserna man skickar in för publicering inte kommer att tagas med eftersom vi finner att de inte passar in.

Vem står bakom ListitSweden.se? Vem är kontaktpersonen?
Jag som äger och driver ListitSweden.se heter, Carl Stridsberg. Det är också mig du kontaktar i olika ärenden.

Kontakta mig via ”carl.stridsberg at gmail.com” eller via kontakt HÄR!
Vill du hellre ringa (Gäller bara företag) är mitt mobilnummer 070-3622096

Rebecka, hjälper till helt ideellt i mån av tid. Lägger in intressanta artiklar och egentagna bilder.

Mattias, webbutvecklare, wordpressguru och god vän, står för kodning, utveckling och det tekniska.

Användarvillkor & friskrivning – Gäller från 1 september 2019
Dessa villkor och denna information gäller för webbplatsen Listitsweden.se. Du godkänner dessa villkor och medger att du har tagit del av denna information genom att använda våra tjänster. Dessa användarvillkor kan komma att ändras utan förbehåll, och vi kommer då att publicera de nya villkoren på Listitsweden.se. De ändrade villkoren blir gällande från och med det datum de publiceras på webbplatsen. Vi rekommenderar dig som användare att regelbundet kontrollera denna sida.

Friskrivning
Vi på Listitsweden.se strävar efter att nå så hög kvalité som det är möjligt på den information som vi exponerar på webbplatsen, i våra system och i tryck. Vi arbetar konternuerligt med att kvalitetssäkra all data. Trots detta kan det smyga in sig fel och brister i till exempel sökresultat och annonser. Det åligger besökaren att kontrollera all information innan en eventuell resa, besök bokning eller köp.

Det är alltid annonsören som ansvarar för att informationen är korrekt. Vid eventuella bokningar och köp så agerar Listitsweden.se endast möjliggörare till affär, inte part i affären. Listitsweden.se ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen, och vi ansvarar inte heller för någon del i affären mellan säljare och köpare
Ta alltid en direkt kontakt med det berörda turistmålet!

Rättigheter till information
Varje annonsör äger rätt till sig egen information rörande bilder och annonstexter. Listitsweden.se äger rätt till övrig information såsom kodlistor och informationstexter. Listitsweden.se äger även rätt till sammanställandet av informationen enligt katalogskyddet.

Kontakta oss
Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor kring informationen eller om du har tips på objekt som har fel information. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.

Upphovsrätt
Innehållet och strukturen på denna hemsida är skyddad under upphovsrätt. All information på Listitsweden.se är upphovsrättsskyddad och får ej kopieras, sparas eller på något annat sätt användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse. Detta gäller också logo och varumärken som används på denna hemsida. information, bilder, logotyper, varumärken och annan information som används på ListItSweden.se´s hemsida får inte reproduceras eller användas utan tidigare skrivna medgivanden.

Upphovsrätt 2023 ListitSweden.se – all rights reserved

banner250250_Listitsweden