Om oss

“Livet kan inte värderas utifrån det antal andetag vi tar. Viktigare är platser och ögonblick som får oss att tappa andan”
– Anonym

På ListitSweden kan du hitta och få tips om upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter över hela landet på en ständigt växande hemsida. Tipsa dina vänner och dela dem med andra. Tillsammans Bygger vi ListitSweden och alla kan fritt skapa nya besöksmål och lägga in bilder. Och det är förstås helt gratis. Även för företag!

VÅR MISSION
ListitSweden.se vill hjälpa upplevelseföretagare att få fler besökare och gäster! Vidare att vara ett ställe där människor kan träffas för att hitta, dela och skapa upplevelser till dom själva och till andra! Dina möjligheter med olika upplevelser är att vi tillsammans kan skapa upplevelser som för människor samman genom gemensamma minnen och historier som upplevelsen skapar! ListitSweden.se förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Sverige i samarbete med privatpersoner, turistföretag, turistorganisationer och kommuner. Alla är välkomna att bidraga med en presentation. VI reserverar oss förstås mot att vissa av upplevelserna man skickar in för publicering inte kommer att tagas med eftersom vi finner att de inte passar in.

Var lägger man helt gratis till sitt företag/besöksmål? Evenemang & Sevärdheter? Annat bland de valbara kategorierna?
För att lägga upp ditt företag/besöksmål eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet eller vad du vill dela, klicka på “Skapa Presentation” uppe till höger i toppmenyn.

Vem står bakom ListitSweden.se? Vem är kontaktpersonen?
Jag som äger och driver ListitSweden.se heter, Carl Stridsberg. Det är också mig du kontaktar i olika ärenden. Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, ListitSweden.se, HittaUpplevelse.se och LoveLaholm.se. Får lite hjälp av min dotter, Rebecka, i mån av att hon har tid. Med alla mina sajter. Hon jobbar då helt ideellt med egna artiklar, bilder. Själv fakturerar jag mina kunder/annonsörer via CoolCompanyKontakta mig via carl.stridsberg at gmail.com eller via kontaktformuläret ovan.
Mattias, webbutvecklare, wordpressguru och god vän, står för kodning, utveckling och det tekniska. Han driver även hemsidan/filmsidan; Geek Ninjas – Kika in där och kolla film- och spelrecensioner.

E-post som enda kontaktväg
Jag har valt att ha e-post som enda kontaktväg. Du kan inte nå mig per telefon, och jag ringer ej heller upp dig, utan all kommunikation sker enbart via e-post. Detta gör att jag kan arbeta på ett effektivt sätt, utan dyra kostnader för telefonabonnemang. Jag kan också arbeta på valfria tider utan att vara uppbunden av telefon. Detta är en av grundstenarna i min affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en helt gratis presentationssida för företag, att erbjuda att lägga till helt gratis, evenemang, sevärdheter, resor, olika besöksmål, aktiviteter och mycket annat. Du kan dock känna dig trygg med att kontakta mig via e-post – jag svarar alltid på all e-post inom 24 timmar – oftast bra mycket snabbare än så!

 

Upphovsrätt
Innehållet och strukturen på denna hemsida är skyddad under upphovsrätt. Detta gäller också logo och varumärken som används på denna hemsida. information, bilder, logotyper, varumärken och annan information som används på ListItSweden.se´s hemsida får inte reproduceras eller användas utan tidigare skrivna medgivanden.
Upphovsrätt 2019  ListitSweden.se – all rights reserved

banner250250_Listitsweden