Annonsfakta

På ListitSweden kan du lägga in en presentation HELT UTAN KOSTNAD!

ListitSweden bygger vi tillsammans! Här kan du hitta och få tips om besöksmål och sevärdheter över hela landet på en ständigt växande hemsida. Tipsa dina vänner och dela dem med andra. Tillsammans Bygger vi ListitSweden och alla kan fritt skapa nya besöksmål och lägga in bilder. Och det är förstås helt gratis! Även för företag. När du lagt in din presentation kommer du till en ny sida där du får en bekräftelse på att vi tagit emot den.

Annonsera med en sponsrad artikel?
Det är alltså helt gratis att lägga till en presentation som jag skriver om här ovanför. Men det gäller ju förstås inte alla företag eller om allt mellan himmel och jord. Om man vill lägga in en artikel på vår blogg här på ListitSweden.se, som inte är relaterat till besöksmål eller sevärdheter i Sverige, eller för den delen även på våra systersajters bloggar; LoveLaholm.se och Hittaupplevelse.se, finns det möjlighet att lägga in en artikel mot betalning. Betalningen för dessa artiklar skiftar beroende på dess omfattning och riktning. Kontakta mig via “carl.stridsberg at gmail.com” för ett eventuellt samarbete som genererar en artikel i bloggform på någon av dessa mina tre sajter. Välkommen!


Upphovsrätt
Innehållet och strukturen på denna hemsida är skyddad under upphovsrätt. Detta gäller också logo och varumärken som används på denna hemsida. information, bilder, logotyper, varumärken och annan information som används på ListItSweden.se´s hemsida får inte reproduceras eller användas utan tidigare skrivna medgivanden.
Upphovsrätt 2019 ListitSweden.se – all rights reserved

banner250250_Listitsweden