Mon Bed & Breakfast, Sunnemo

Vårt lilla Bed and Breakfast ligger alldeles intill naturvårdsområdet Brattforsheden och erbjuder lugn och ro i omväxlande natur. Alldeles i närheten (på 10 minuters avstånd med bil) finns det flera stora och små sjöar för att bada, åka båt, fiska eller bara koppla av och njuta. Mon B&B – Rum och frukost på riktigt!

Läs mer

Säbyholms Gård B&B

Välkommen till Säbyholms Gård, en herrgård med anor från 1800-talet. Förutom jordbruk driver vi Bed and Breakfast, konferenser och yoga retreat i våra nyrenoverade lokaler.

Läs mer

Här sover man gott

Vi erbjuder 11 rum på bekvämt avstånd till allt som Luleå har att erbjuda. Bastu finns att tillgå och det finns tvättmöjligheter. Vi erbjuder en atmosfär som gör att du känner dig hemma. Oavsett om du behöver vila upp dig några dagar eller…..

Läs mer

Fjällvandring med guldkant i Storhogna!

Drömmer du om att fjällvandra men saknar lust att bära på en tung ryggsäck, äta frystorkat eller slåss med myggor i ett trångt tält på nätterna? Då kan fjällvandring i Storhogna vara något för dig!

Läs mer

Upplev midsommar i vackra Siljansbygden!

Midsommarfirandet i Sammilsdal mitt i Leksand började 1939. Tiotusentals samlas här varje midsommarafton till en stor folkfest. Majstången i Sammilsdal har ibland omnämts som “hela Sveriges majstång”….

Läs mer

Bed & Breakfast Moarna, Tvååker

Ett hemtrevligt B&B som andas 40-tal, kardemummabullar och mjölk, trasmattor, pelargoner och allmänt gemyt. När du vaknat och gjort din morgongymnastik väntar en härlig frukostkorg i receptionen.
Vi hjälper Er förgylla såväl festligare tillfällen som vardagslivets enahanda!

Läs mer

Forsa Ostkaka & Sörhoga Lantgård

Forsa Ostkaka & Sörhoga Lantgård är ett lokalt företag i Hälsingland. Äkta Gyllengul hälsingeostkaka med smak från förr. Naturbeteskött av hög kvalité. Gårsdbutik & Lantcafé.

Läs mer

Rönnegård Bädd & Frukost och MC-äventyr

Bädd&Frukost i härlig dalamiljö! Här bor du antingen i en liten stuga eller på ett charmfullt loft.Gångavstånd till bad, affär och tågstation (Gagnef station).35 mil vandringsleder i en härlig dalamiljö med…..

Läs mer

Café Zanzibar B&B och Utters Rökeri

Välkommen till Café Zanzbar Bed & Breakfast. I Caféet serveras allt från tropisk jucie till 10-rätters Zanzibariska middagar. Här bor du på ekologisk vis i en hemtrevlig miljö i hjärtat av Bohuslän. Vi erbjuder dubbelrum och…

Läs mer

Smålandsstugor och äventyr i härlig miljö!

Foto: Adventure of Småland Välkommen till det fina områden runt sjön Rusken. Bo i naturskön omgivning med möjlighet till massor av upplevelser och aktiviteter. Vår turistcamp ”Adventure of Småland” i Långö/Tomteholm är en samlingspunkt för…

Läs mer

Edens Garden Bed & Breakfast

På Edens Garden erbjuds du lättillgängliga naturupplevelser där du får uppleva skogar, hagar och unika våtmarker till fots, med cykel eller i kanot. Bor gör du i ett torp från 1700-talet eller i Edens Gardens rymligare semestervilla och får tillfälle…..

Läs mer

Pelles i Sunnaryd – Bed & Breakfast

Välkommen till oss på Pelles i Sunnaryd, bed & breakfast i aktiv gårdsmiljö med spännande upplevelser. Kom bort från vardagsstressen och kom hem med lantlivspulsen. På gården finns hästar, hundar, katter och kaniner. De skulle verkligen…

Läs mer