Fallängetorp för fä och folk

Välkommen till Fallängetorp lantgård, vandrarhem och stuga mitt i naturen! På Fallängetorp kan du bo som man gjorde förr i mysiga Lillstugan med bland annat vedspis i köket, eller också modernt och stilrent i Mellangården….

Läs mer

Äventyrsgård med Boende vid Kinnekulle

Äventyrsgården Aktiviteter & Vandrarhem är ett boende på landet vid Kinnekulle. Våra djur på gården( geten Vera, kaninen Skutt, minigrisen Alva, anker och höns + några katter) får du som gäst gärna vara bland.

Läs mer

Backgårdens Turism & Kultur

Backgården är ett jordbruk med mycket gamla anor som ligger i Lavad. Här finns stugor för självhushåll, historiskt gårdsmuseum och som gäst kan du uppleva guidade kulturvandringar i gammal odlingsbygd. I en av stugorna finns också ett litet konferensrum….

Läs mer

Hagaby Lantgård

Pensionat Lantgården /vandrarhem Hagaby/Lantgården, är naturskönt och lantligt beläget i den lilla byn Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här kan du vandra över strandängarna till havet på östra sidan med fina sandstränder, i princip folktomma….

Läs mer

SommarRodel i Halland

Gör något roligt! – åk SommarRodel i Kungsbygget! Södra Sveriges enda sommarrodelbana i Kungsbygget ligger på Hallandsåsens nordsluttning 110 km från Köpenhamn, 70 km från Helsingborg och….

Läs mer

Blå Bergens Lilla Spa

Blå Bergens Lilla Spa ligger ca 1 mil utanför Örebro med utsikt över Kilsbergen. Det är ett litet lantspa som finns på en gård med Spadelen i flygelbyggnaden, vedeldad bastu, bad, femkamp, gårdsbutik och boende…

Läs mer

Wapnö Gård

Wapnö är en av landets största och mest intressanta gårdar – här finns ett eget mejeri och provsmakning av gårdens egna produkter. I ladugården bor 1400 kalvar och kor. Glöm inte ett besök på gårdsmejeriet…

Läs mer

Larsbogård i Hälsingland

Här lever vi med årstidernas växlingar i skog och mark. Tempot här är i takt med livet och dess svängar, i nära samklang med naturen. Vi gillar att ta hand om våra gäster, så besöket…

Läs mer

Birdsafarisweden

Birdsafarisweden är ett nätverk av naturguider med bas i Svartådalen, Västmanland. Vi är specialiserade på att visa vilda fåglar och fjärilar på safaris runtom Svartådalens underbara landsbygd. Huvudbilden; Slaguggla i profil, Foto: Daniel Green Bild…

Läs mer

Edens Garden Bed & Breakfast

På Edens Garden erbjuds du lättillgängliga naturupplevelser där du får uppleva skogar, hagar och unika våtmarker till fots, med cykel eller i kanot. Bor gör du i ett torp från 1700-talet eller i Edens Gardens rymligare semestervilla och får tillfälle…..

Läs mer