Bönan & roten – choklad och lakrits i Åkersberga

“Bönan & roten, Åkersbergas egen choklad- och lakritsbutik, finns i Carlssons möblers gamla lokaler på Centralvägen. Vi vill erbjuda det bästa och godaste från choklad- och lakritsvärlden. Vi strävar alltid efter att hitta marknadens mest…

Läs mer

Unlimitedstyle.se

Unlimitedstyle.se erbjuder smycken och accessoarer i alla dess stilar, storlekar och former för att Du som kund ska hitta just det du gillar. Vi riktar oss till alla målgrupper oavsett om du är kille, tjej, gammal eller ung. Hos oss hittar du smycken och accessoarer till förmånliga priser.

Läs mer

Knifestore Knivbutik & Webshop

Knifestore erbjuder ett stort och brett sortiment av knivar, multiverktyg, blankvapen, machetes och tillbehör. Vi tillhandahåller även reservdelar, knivfodral, brynen med mera. För att få ner leveranstiderna så har vi alla knivarna och tillbehören på eget lager.

Läs mer

Suzuki motorcyklar Sverige

Suzuki är ett av världens ledande motorcykelmärken med ett modellprogram från lätta motorcyklar upp till tunga cruisers och sportmotorcyklar. Det japanska varumärket har 80 års erfarenhet av fordonstillverkning och tillverkar ungefär 4 miljoner motorcyklar årligen…..

Läs mer

Naturkompaniet

Naturkompaniet består av 31 friluftsbutiker, plus webshop som säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Naturkompaniet uppmuntrar till att ”göra vardagen till ett äventyr”, oavsett om det är att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga ett berg i Himalaya.

Läs mer

Gymkompaniet

Gymkompaniet har ett av Sveriges största utbud av gymutrustning och träningsprodukter. Vi har utrustning för kommersiella gym, företagsgym och hemmagym. Du finner hantlar, viktskivor, träningsmaskiner, och mycket annat i sortimentet!

Läs mer

Surfspot Sweden

Outletbutik inom Vattensport. Butik på webben och vanliga butiker i Stockholm och partners på Gotland, i Lund, Norrköping och Falun. Surfspot Sweden har ett brett sortiment av Våtdräkter, även specialanpassade Simvåtdäkter och våtdräkter….

Läs mer

Skidan – Butik för skidintresserade

Vi erbjuder till längdskidåkare kvalitetsutrustning som vi personligen har testat och verkligen kan rekommendera. Vi har längdskidor, rullskidor, stavar, bindningar, skor, kosttillskott och utrustning för sommar träning och styrketräning. Bilden:  Den olympiske mästaren i skidskytte…

Läs mer