Tresteg i Snedsteg

Nu är det klart! Idag släpps det upp extra föreställningar i både Skövde och Jönköping för skrattsuccén Tresteg i Snedsteg som i vår beger sig ut på stor Sverigeturné. Premiär blir det på Halmstads Teater den 19 februari 2016. Totalt besöks 12 orter runt om i landet.

Läs mer

Invigningen av Hallandsåstunneln den 8 december

Efter att Projekt Hallandsås i 23 år ha arbetat och levt med ett av Sveriges mest utmanande infrastrukturprojekt är de nu stolta över att få öppna Hallandsåstunneln. Dubbelspåret ökar kapaciteten från fyra tåg per timme till 24, höjer den ….

Läs mer

Utställning om Hallandsåstunneln

På utställningen berättar vi om det komplicerade tunnelbygget på ett enkelt sätt. Med hjälp av bild, film och installationer får du veta mer om Hallandsåstunneln och moderniseringen av den svenska järnvägen. Vi ordnar guidade besök ….

Läs mer

Killhults Countryfestival, 7-8 augusti 2015

På Killhults Countryfest bjuds härligt svängande musik från flera bra band. God stämning och god mat! En festival du inte ska minnas om du diggar countrymusik! Uppställningsplats för husvagnar, husbilar, tält mm…

Läs mer

SPG Event – En eventbyrå i Sverige

SPG Event startade sin verksamhet 2007 och är en del i Sveriges största event- och nöjesbyrå, Stureplansgruppen. Tack vare ett väletablerat namn och ett brett kontaktnät har SPG Event tillgång till många spännande lokaler runtom i Sverige.

Läs mer

Upplev guidad matvandring på Öland!

En kulinarisk upplevelse för kropp och själ. Känn dofterna, hör fågelkvittret och njut av den höga himlen och närheten till havet. I samarbete med öländska matproducenter har vi valt ut det bästa av vad Öland har att erbjuda av delikatesser.

Läs mer

Internationell fotomässa 16-18 april

PhotoMarket är en fotomässa på Fotografiska med några av Europas absolut främsta gallerister. Det är en möjlighet för privatpersoner och företag att uppleva och förvärva fotokonst i värdsklass.

Läs mer

Lovisa Lindkvist – Musiker

Lovisa sjöng bl.a tillsammans med Göte Wilhelmssons orkester i sommar på en 2 veckor lång kryssning till Spetsbergen med m/s Funchal, Portuscale Cruises. Hon har även gjort hyllningskonserter denna sommar till både Alice Babs och Monica Zetterlund….

Läs mer

Från Liseberg till spel vid Packhuskajen

När du befinner dig i Sveriges framsida (eller baksida om du nu råkar vara från Stockholm) så finns det en hel del att göra oavsett om du är där på vintern eller på sommaren. Kan någon gissa staden? Alla som säger Göteborg….

Läs mer