Fotografen Patrik Leonardsson

Patrik Leonardsson blev invald i Svenska Naturfotograferna/N 1998 och strax efter i den sydsvenska bildgruppen PhotoNatura. Fick i November 2001 Landstinget Hallands kulturstipendium. Han föddes under en snöstorm i Laholm ….

Läs mer

Fotograf Susanne Bråth

Jag heter, Susanne och min stora passion i livet är fotografering. Framför allt älskar jag att ta foton på människor och djur. Om Du tycker om mina bilder ….

Läs mer

Flygfotografering

OBS! Klicka på huvudbilden för större format… Sugna på att fotografera Huset, gården, firman, bröllopet, festen eller något annat evenemang? I fall att kolla in på www.flyingpictures.se

Läs mer

Fotograf John Magnusson

Att ”fånga ögonblicket” innebär för mig mer än bara vara på en plats och tar bilder på ex. dig, ditt barn, djur, bröllop, event etc.
Jag försöker hela tiden gå steget längre genom att fånga det där ”lilla extra” i ögonblicket.

Läs mer

Lönnbackafotograferna

Vår idé handlar om att spara era vackraste ögonblick under er bröllopsdag. Och lite till. Vi vill fånga minnena och människorna, skratten och tårarna. Känslorna. Det geniala med Lönnbackafotograferna är att….

Läs mer

Jettman.se – Fotograf i Stockholm

Vill du ha bilder på ditt barn, din familj eller kanske en outfit till din blogg. Jag fotar gärna hemma i er egen miljö eller utomhus. Jag försöker fånga det lilla extra och gillar liv och känslor i mina bilder…..

Läs mer