RoyalDekor Of Sweden

Sedan 2010 har vi på RoyalDekor Of Sweden gett våra kunder ett brett sortiment av väggdekorer, posters, väggtexter, prints, ramar m.m. Vår prioritet är att se till att våra kunder är nöjda och alla posters…

Läs mer

Påsk i Byskolan

Vår- och påskutställning på Byskolan i Gånarp. Svensk hemslöjd och konsthantverk. En av Sveriges äldsta bevarade småskolor från 1875 är numera en populär kaffestuga. Miljön är urmysig och allt som serveras är ekologiskt och 100% hembakat.

Läs mer

Jul i Byskolan

Den 6 november slår vi upp portarna för Skånes minsta och mysigaste Julmarknad : Jul i Byskolan. För 23:e året pyntar vi den gamla småskolan från 1875. Vi strävar efter ett gediget sortiment av svensk hemslöjd, där var sak är noga utvald.

Läs mer

Skarvsömskurs hos Vävkompaniet i Borås

Foto/Källa; Vävkompaniet i Borås. OBS! Klicka på huvudbilden för större format. HAR DU NÅGON GÅNG PRÖVAT PÅ SKARVSÖM? Nu har du möjlighet att lära dig något om vårt svenska kulturarv och om en textil teknik som…

Läs mer

Örnahusens Snickeri

Örnahusens Snickeri ligger precis så långt ut på Österlen som man kan tänka sig. Man får leta sig fram till det lilla fiskesamhället Skillinge. Strax där utanför gömmer sig gården i en väl uppväxt trädgårdsdunge…

Läs mer

Upptäck Slogboden!

Slogbod är en öppen grillplats där själva eldstaden är under tak. Dessa slogbodar är från medeltiden och kommer ursprungligen här ifrån Älvdalen, slogbodar kan man ofta se vid rastplatser och vandringsleder.

Läs mer

Ljusstöpning skapande nära Ullared

Vi är ett nytt företag som tillverkar ljus och ljuskronor. Du finner oss i Gällared som ligger åtta km öster om Ullared. Hos oss kan du köpa och beställa ljus och ljuskronor, gå på “drop in” stöpning och själv stöpa dina julljus, gå på kurs eller…..

Läs mer

Unika fotografier och smycken från Norrbotten

Att ta ett kort på den man tycker om kan vem som helst. Att avbilda en individuell utstrålning är ett hantverk.Jag heter Elisabeth Johansson och har förmånen att få jobba med det jag brinner för. Fotografering och smyckedesign…

Läs mer

Galleri CHG i Vallberga

Kaffetanter, Hjärtekrossare och tidstjuvar är några av Christina Gardahls keramikskulpturer. De visas i Galleri CHG tillsammans med färgrika vävda dukar, mattor och tavlor av Annette Gunnesson, fantasifulla tavlor av Sanne Nilsson och vackra skapelser i alm av Anders Ölund.

Läs mer

Upplev midsommar i vackra Siljansbygden!

Midsommarfirandet i Sammilsdal mitt i Leksand började 1939. Tiotusentals samlas här varje midsommarafton till en stor folkfest. Majstången i Sammilsdal har ibland omnämts som “hela Sveriges majstång”….

Läs mer