Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld är en teaterpark och allt som händer här och i alla föreställningar bygger helt på Astrid Lindgrens berättelser. Här finns många av de figurer hon berättade om, i miljöer ni känner igen från böcker och filmer. Man kan till och med träffa och leka med dem.

Läs mer

Riksgränsen

Som enda researrangör kan Active Ski Travel erbjuda kompletta resepaket till Riksgränsenområdet. Längre norrut än så här kan du inte komma för att åka skidor i Sverige. Polcirkeln passeras med god marginal under resan hit vilket gör att anläggningen …..

Läs mer

Popularhotels.com

OBS! Klicka på huvudbilden för större format… Redaktionen väljer ut de absolut bästa hotellen i populära städer beroende på vilken restyp du är. Skräddarsydda listningar för barnfamiljer, par, affärsresenärer mm.

Läs mer

Laholms Stadshotell

Välkommen till Laholms Stadshotell! Detta anrika hotell har ett fantastiskt läge med utsikt över Lagan, mitt i den charmiga lilla staden Laholm. De vackra rummen i generös storlek är smakfullt designade med interiörer från varje årtionde….

Läs mer

Trulsgården i Laholm

Trulsgården är ett ekologiskt hotell som erbjuder konferenspaket i en hemtrevlig och avslappnad lantmiljö i utkanten av Laholm nära Mellbystrand och Båstad. Ni är också välkomna att fira er fest hos oss på Trulsgården….

Läs mer

Clarion Hotel Post, Göteborg

Det anrika posthuset på Drottningtorget i Göteborg har förvandlats till ett hotell och det är sannerligen inte vilket hotell som helst. Även inom Clarions förstklassiga utbud är detta verklig en pärla…..

Läs mer

Flämslätt Stift-och kursgård

Flämslätt Stifts-och kursgård ligger vackert beläget bland sjöar, ängar och mjuka kullar. Flämslätt är ett konferenshotell med hög klass som erbjuder dig som konferensgäst det “lilla extra”. Välkommen att boka din nästa konferens hos oss.

Läs mer

Hotel Maria Sweden Hotels

Hotel Maria erbjuder dig 15 specialinredda hotellrum, alla i olika tidsepoker. Allt från Stram renässans, sirlig rokoko, klassisk gustavianskt till 1960-tals Flower Power, 1970-tals disco och 1980-tals yuppie. Samtliga rum har dusch och toalett, Hästens sängar med bäddlinne….

Läs mer

Mayfair Hotel Tunneln, Sweden Hotels i Malmö

Mayfair Hotel Tunneln Sweden Hotels är ett högklassigt hotell beläget i en av Malmös äldsta byggnader med mer än 700 års historia i väggarna. Här lever det genuint gamla i harmoni med det moderna. Alla våra 79 rum är individuellt inredda….

Läs mer

Strandhotellet Mellbystrand

Strandhotellet är en unik byggnad upprättad 1927 belägen mellan Halmstad och Båstad i Mellbystrand. Det anrika badhotellet var under många år ett återkommande sommarnöje för noblessen. Bara det faktum att det krävdes båt för att besöka hotellet gjorde läget än mer exklusivt.

Läs mer