Hyr en egen elbåt i Malmö!

Under namnet BookaBoat har vi startat nordens första självbetjänade elbåtsuthyrning. Detta är vår första säsong och vi har redan haft många besökare från Malmö och regionen, men även andra länder – både privatpersoner men även…

Läs mer

Gotland på riktigt!

Södra Gotland och Gotland på riktigt! Här växer ständigt webbplatsen för dig som vill veta mer om Hemse och närområdet. En gammal köping, som blomstrar av idéer och mobiliserar för ett annat liv… med mindre stress och mer livskvalitet.

Läs mer

Barnvakt

Vad kan vi göra för er och eran familj? Behöver ni barnpassning. Allt från kortare till längre uppdrag. Utbildad personal med lång erfarenhet av barn. Även sjukvårds utbildad personal. Teckenspråks kunnig personal. Vi hjälper er…

Läs mer

Upplev Åbergs Museum – Sveriges roligaste museum!

Vad kan du uppleva på vårt museum? Jo, en fantastisk serie- och konstsamling samt en av världens fem främsta samlingar av Disney-föremål. För barnen finns Trazans djungelkoja i tre våningar. Ute har ni en fantastisk lekplats. Det finns naturligtvis även en butik och en restaurang.

Läs mer

Inlandsbanan

Foto; Inlandsbanan. OBS! Klicka på huvudbilden för större format. Inlandsbanan sträcker sig från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr – hela 130 mil järnväg. Ett tips är att vända på färden, börja i Gällivare…

Läs mer

Välkommen till Vallonbrukens Besöksinformation

I Vallonbruksområdet kan Du besöka industriminnen, herrgårdar och smedjor. Gå en visning, se en utställning eller lyssna till musik i smedstuga och orangerier. Välkomna att besöka området i Uppland. Vallonbruk i Upplands besöksinformation finns på…

Läs mer

Vimmerby Turistbyrå

På Turistbyrån hjälper vi dej med tips på aktiviteter och bokar logi. Utbudet av souvenirer är stort. Året runt är det Piroska Kallay och Henrik Karlsson som hjälper dej. Under sommaren får vi förstärkning av 10 personer till.

Läs mer

Tännforsens Turiststation

Tännforsen är Sveriges största vattenfall. Vid detta vattenfall finns en vacker och unik natur samt möjlighet att äta gott och fika i en mysig restaurang. På Tännforsens Turiststation finns också en butik med sameslöjd och souvenirer.

Läs mer

Upplev Hyltebruk!

Hylte är en plats som ger nya krafter för både kropp och själ. Här kan man njuta av de vackra omgivningarna genom att fiska, cykla, vandra, kanota eller rida genom det sjörika landskapet.

Läs mer

Halmstad Turistbyrå

Välkommen till oss på Halmstad Turistbyrå, på Köpmansgatan eller på Halmstad Arena. Vi hjälper dig bland annat med utflyktsmål, evenemang, biljetter, logi och aktiviteter. Vi har information om både det lokala utbudet samt det regionala och nationella turistutbudet.

Läs mer