52 äventyr på ett år

Inspirerande föredrag: 52 äventyr på ett år

Låt dig inspireras till en äventyrligare vardag! 52 adventures visar vackra bilder och film under ett föredrag om hur man lyckas åstadkomma 52 äventyr på ett år. Ett bevis på att äventyr inte behöver vara så komplicerat och inte heller så dyrt.

52 adventures handlade varken om att bli den första att åka snowracer nerför Mount Everest eller paddla kajak 24 300 mil längs Kanadas kust.

Jag kom inte att gå längst, klättra högst, paddla snabbast, dyka djupast, åka skidor brantast. Jag blev inte ens först med någonting.

Jag bara njöt av att vara ute i naturen. Varje helg. I ett helt år. 52 små äventyr. 52 weekends med egoboost. Jag gav mig själv chansen att genomföra de drömmar som jag länge haft. Det är faktiskt inte det minsta extremt någonstans.

Den stora utmaningen låg i att komma iväg varje helg och inte fastna i soffan med en påse chips i näven på fredagskvällen.
Jag åkte skidor på längden och med telemarksknix.

Gled fram på glittrande vatten med kajak och långfärdsskridskor.

Sov i tält, lyssnade på tystnaden, drack varm choklad ur termos.

Forsade fram på mountainbike i urskogen, klättrade på solvarma klippor, vandrade i ståtliga fjäll.

Kisade mot solen och hukade för regnet.

Vill du höra mer? Vill du se film från 52 adventures äventyrsår? Boka en uppskattad föreläsning! Du kommer garanterat gå därifrån med ny energi och nya idéer!

Bilder

Hitta hit

52 adventures

Rindö hamn
185 41 Vaxholm

Information

Kontaktinformation

52 adventures
Rindö hamn
185 41 Vaxholm

http://52adventures.se