Inspirerade av populära drop-in-vigslar och Las Vegas spontanbröllop, har Copperhill Mountain Lodge i Åre skapat ett helt nytt paket i vinter. Åk på vinterweekend och kom hem som gift par! På engelska finns ett ord för fenomenet: elopement. På svenska rymmer vi hemifrån, och väljer ett intimt och spontant litet bröllop framför ett uppstyrt, stort och välplanerat. Copperhill Mountain Lodge spetsar nu till den klassiska romantiska weekendresan, och erbjuder ett boendepaket där både vigselförrättare, vittnen och professionell fotograf ingår.

Bilderna
Huvudbilden. Copperhill Mountain Lodge
Gift dig med Åreskutan som vittne. Copperhill Mountain Lodge ligger på 730 meters höjd ovan havet, på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Storslagna fjällvyer och skidliften direkt utanför dörren.

Bild 1. Bröllopssvit Silver
Copperhill Mountain Lodges svit “Silver” är perfekt för brudparet. Sällskapsrummet har panoramafönster med storslagna fjällvyer mot Åreskutan. Till och med från svitens ovala badkar kan brudparet njuta av utsikten genom badrummets transparenta väggar. Inredningen har en varm atmosfär, med moderna designklassiker, en mättad färgskala och naturmaterial.

Bild 2. Hotellexteriör, Fotograf/Källa:Jonas Kullman

Bild 3. Spa behandlingsrum
Behandlingsrum inspirerat av en samisk kåta, i hotellets spa “Level Spa & Health Club”

Bild 4. Spa pool, Fotograf/Källa:Mats Olofsson

Detaljerna är upp till varje par, menar hotelldirektör Pernilla Gravenfors. De som vill tar med sig ett gäng vänner, barn eller släktingar. De som vill har brudklänning, slöja, bukett och smoking. De som föredrar långkalsonger och toppluva får gärna gifta sig så. Det viktiga är att man får en härlig helg, slipper bekymra sig över någonting, och att man kommer hem med en fin historia att berätta.

Idén till paketet föddes ur de senaste årens populära drop-in-bröllop.
– Jag upplever att många egentligen vill gifta sig, men inte riktigt kommer till skott. Kanske ställer man för höga krav, eller orkar man bara inte fatta alla beslut kring arrangemanget. Drop-in-bröllop verkar vara en reaktion, men saknar lite av den elegans och finess som jag ändå tror att många vill förknippa med sitt bröllop. Det här paketet är för dem som vill ha något enkelt men extraordinärt, säger Pernilla Gravenfors.

Paketet med bröllopstillägg finns i vinter tillgängligt trettondagshelgen den 4–6 januari 2013, samt följande helg den 11–13 januari 2013. Paketet kommer sedan att finnas tillgängligt vid fler tillfällen under 2013.

Copperhill Mountain Lodge är ett åretruntöppet designhotell i Åre-Björnen som öppnade december 2008. Hotellet som är ritat av den amerikanska arkitekten Peter Bohlin erbjuder ski-in/ski-out, 112 rum och sviter, konferenskapacitet för 450 personer, spa, restauranger och barer. Hotellets spa vann första pris European Hotel Design Awards 2009. Copperhill Mountain Lodge är medlem i Design Hotels och drivs av Nordic Choice Hotels. www.copperhill.se

Kontakt
Copperhill Mountain Lodge
Björnen Copperhill 62, 830 13 Åre
Tel 0647-143 00
E-post: info@copperhill.se

Läs mer på hemsidan; http://www.copperhill.se/

Om du vill kontakta denna presentatör, använd formuläret nedan.

Kontaktformulär
  • Ange tecknen som visas ovan i fältet för att motverka skräppost.
4 047 visningar

Kommentarer inaktiverade.