Aspero Islandshästar

Vi finns i Övarp utanför Östra Ljungby i skåne. Här bor vi med vår hund, våra katter, ankor och hästar. Här har vi cirka tio hektar inhägnad betesmark, vi förfogar dessutom över ytterligare fyra hektar betesmark i Vedby.

Turridning
Vi tar emot ryttare i mindre grupper för härliga ridturer. Vi är ute i ca två och en halv timme och fikar lite halvvägs. Våra hästar är pigga och glada och kräver därför ridkunniga ryttare. Ring Petra, 070 7721285, för bokning och information.

Påskpriser för skolungdommar! 375 kr/tur på påsklovet. 12 år och yngre endast i vuxens sällskap.

Hyra häst
När man hyr häst så sköter man allt som om hästen var ens egen. All skylldigheter men också alla rättigheter som medföljer att äga häst. Man kan åka på kurser, tävlingar, långritter, ridläger eller vad man nu kan tänka sig. Enda begränsningen är att hästen ska stå kvar här. I priset ingår stallplats, foder och försäkring. Skoning, avmaskning, vaccineringar och andra oförutsedda utgifter tillkommer. Vid intresse kontakta Petra på telefonnummer 070-7721285.

Om man inte har tid att ha häst på heltid kan man välja att hyra häst bara en dag iveckan. Då har man en fast dag i veckan som är ens egen. Man kan då åka på kurser eller långritter som det passar. I priset ingår allt och inga andra kostnader för hästen tillkommer. Vid intresse kontakta Petra på telefonnummer 070-7721285.

Övriga tjänster
Vi erbjuder innefattar skoning och verkning, vi tar emot hästar för inridning, tillridning och inackordering. Vi säljer även hästar ifrån egen avel och erbjuder rådgivning vid köp.

Bilderna; Foto, alla bilder: Aspero Islandshästar

  • Huvudbilden: Hrefna, Freja, Aska, Snaedis, Heba och Ofeig.
  • Bild 1: Bessen
  • Bild 2: Josefin, Neisti, Kristin och Tjocke 2006. Neisti är såld till Josefin Svensson.
  • Bild 3: Fina och Malou på Hugo och Josefin och Friddo med Tjocke.

Kontakt:
Adress: Övarp 4083, 264 94 Klippan
Telefon: +46 707721285
Webbplats: http://www.aspero.info/

Bilder

Hitta hit

Övarp 4083
264 94 Klippan

Information

Kontaktinformation


Övarp 4083
264 94 Klippan