Äventyrlig skrivkurs i skärgården!

Tycker du om att skriva? Gillar du att vara ute i naturen? Då är det här kursen för dig! Med pittoreska Finnhamn i Stockholms skärgård som bas ger vi oss ut på äventyr i kajak och till fots för att finna upptäckarglädjen och utforska vårt eget skrivande.
Datum: 4-7/10-2012
Pris: 5900 kr

Häng med på en långhelg i friluftslivets tecken där du lär dig att skriva om dina upplevelser. Under kursen håller Emma V Larsson, erfaren frilansjournalist med friluftsliv och äventyr som specialitet, föreläsningar och skrivövningar där vi inspireras till att skriva om aktiviteter ute i det fria. Vi övar vår berättarteknik, lär oss om reportagets form och hur man skildrar platser och människor, får tips om både den kreativa processen och hur man säljer sin första artikel. Vi skriver både mallat och fritt. Dessutom får du en prenumeration på tidningen Outside. Den härliga skrivkursen passar dig som skriver eller som vill skriva, för dig som vill få en inblick i gestaltning av miljö, människor och upplevelser, samtidigt som det finns möjlighet till friluftsaktiviteter.

Boka
Boka gör du genom att skicka ett mail till info@52adventures.se där du anger namn, ålder, adress, telefon och mailadress.

Kontakt
52 adventures
Gunnika Isaksson-Lutteman, Äventyrskreatör
E-post: info@52adventures.se
Hemsida: www.52adventures.se
Blogg: blog.52adventures.se
Facebook: www.facebook.com/52adventures

Bilder

Hitta hit

Finnhamns brygga, Finnhamn
130 25 Ingmarsö

Information

Kontaktinformation


Finnhamns brygga, Finnhamn
130 25 Ingmarsö