Äventyrsparken DaftöLand

Hoppa i hoppborg, åk flumeride eller hoppbåt, lek i nya hinderbanan, klättra i sjörövarskepp och spana efter sjörövare! På DaftöLand vet man aldrig vilka spännande grejer som händer. Bara att varje besök är ett stort äventyr. Eller vad sägs om tjugo spännande attraktioner i alla möjliga roliga varianter, barnteater med skratt och spänning, pirat- och sagotema i hela parken och sjörövare som intar stora scenen två gånger om dagen?

Flumeride
Åkattraktion med fartfylld tur i timmerbåtar som skumpar fram längs en vattenbana. Åk hela familjen i samma båt, men ett tips: är man rädd för att bli blöt är det säkrast att stanna på land.

Hisstorn
I denna åkattraktion firas du och dina vänner 8 meter upp i luften. Där uppe roterar du runt och kan kolla in parkens alla attraktioner.

Under sommarmånaderna bjuder vårt showteam på glittrande underhållning från scenen, och på höst och vår har vi liveband och temakvällar på helgerna.

Aktiviteter
Det finns massor att göra för både barn och vuxna och vi har ett full-späckat aktivitetsprogram varje dag under sommaren.

Bada i våra tempererade pooler eller i havet, umgås med kompisarna i Aktivitetshuset, åk med vårt minitåg, följ med på en båtutflykt i skärgården, spela äventyrsgolf eller boka en krogshow för hela familjen.

NYHET!
Nu har Daftö en egen hinderbana. Det är företaget JF Woodwork i Örkeljunga som har byggt och levererat den. De säljer och bygger naturlekplatser och andra produkter för utomhusaktiviteter och friluftsliv. Dessutom har man utökat sortimentet med ”outdoor-fitness”redskap och luftstudsmattor:)

Daftöpiraterna
För barnen är det fullt ös från morgon till kväll under sommaren. Våra duktiga aktivitetsledare ser till att det finns något att göra för alla.

Club Piraya
Tycker du att det börjar bli tråkigt att åka med familjen på semester? I så fall är Club Piraya kanske något för dig.

Pool & hav
Den stora tempererade utomhuspoolen och piratvattenlandet är ett eldorado för hela familjen. Hos oss bor du dessutom nära havet och och kan njuta av salta bad och lata dagar i solen.

Wellness & bryggbastu
För dej som vill njuta lite extra och ta hand om kroppen finns en underbar wellnessavdelning med sauna, jacuzzi och massage.

Båtturer
Upplev den fantastiska bohusländska skärgården och följ med på en av våra båtturer!

Familjekrogshow
Välkommen till en fantastisk underhållning som förra året blev en riktig succé.

Äventyrsgolf
Besegra dina kompisar i äventyrsgolf – om du kan alltså!

Trivsamt boende
Hos oss hittar du ett stort utbud av boende i stugor eller i egen husvagn, husbil eller tält på den 5-stjärniga campingen.

Mat & Dryck
I vår piratfyllda restaurang Piraten vid poolen, serverar vi mat som passar hela familjen. Vi erbjuder allt från pizza till oxfilé som du själv grillar på en glödhet lavasten.

Konferenser – en viktig del av Daftö
Så viktig att vi skapat en helt egen hemsida, konferens.dafto.se, med all information ni behöver.

Kontakt
Daftö Resort, 452 97 Strömstad
Telefon: +46 (0) 526-26040
E-post: info@dafto.se
Konferens: konferens@dafto.se

Läs mer på hemsidan; http://www.dafto.se

Bilder

Hitta hit

Daftö Resort
452 97 Strömstad

Information

Kontaktinformation


Daftö Resort
452 97 Strömstad