Bjertorp Slott – Sveriges yngsta slott i jugendstil

Njut av mat och dryck i härlig miljö för alla möten. Det bästa av två världar. Konferens, Hotell, Bröllop & Golf.

Bjertorp Slott är Sveriges yngsta jugendslott, ritat av dåtidens stora arkitekt Ferdinand Boberg 1914. Idag är slottet en mötesplats för konferens, fest, golf och bröllop. Helt enkelt en plats för alla som vill njuta lite extra. Slottets restaurang är omnämnd och poängbedömd i Sveriges ledande restaurangguide, White Guide 2012. Bjetorp Slott är även utvald medlem i Svenska Möten.

Golfbanan som ligger precis utanför slottsparken, har fått titeln Västergötlands bästa bana flera år i rad av Golf Digest läsare. Och när Hotelltoppen i Dagens Industri var på besök fick vi 22 poäng av 25 möjliga, vilket vi är mycket stolta och glada över!

Ett nytt kapitel har nu inletts i slottets historia, där vi satsat stort på att ge alla våra hotellrum en individuell prägel. I en häftig kombination av färger och mönster möter Jugend 2000-talet med dagens komfort och bekvämlighet. Alla hotellrum, konferenslokaler och salonger har en egen historia från Knut Henrik Littorins spännande liv. Varmt välkommen till oss!

Kontakt
Bjertorp Slott
SE-535 91 Kvänum
Telefon: (+46) 0512-300 500
Fax: (+46) 0512-300 509

E-post: info@bjertorpslott.se

Hemsida: http://www.bjertorpslott.se

Bilder

Hitta hit

Fyrunga, Kvänum
535 91 Kvänum

Information

Kontaktinformation


Fyrunga, Kvänum
535 91 Kvänum