Dalslands Gästgiveri

Vackert beläget intill sjön Ånimmen ligger en av Dalslands pärlor. I denna omgivning är ni varmt välkomna att tillbringa en avslappnande helg med underbara naturupplevelser eller boka in en konferens för företaget. Vi kommer givetvis göra allt för att ni ska få en oförglömlig vistelse hos oss!

Här på Dalslands Gästgiveri kan vi erbjuda boende i något av våra nio dubbelrum. Rummen är smakfullt inredda i ljusa färger som inbjuder till avkoppling. Vår sjösvit med egen brygga är också ett fantastiskt alternativ för dig som vill lyxa till det lite extra.

Önskar Ni en mer aktiv semester finns det möjlighet att hyra båt eller kanot och njuta av en tur på Ånimmen eller kanske ta slussen till sjön Ärr. Våra omgivningar erbjuder också fina vandringsleder som tar er upp på Sörknatten med storslagen utsikt. För den fiskeintresserade kan vi erbjuda guidade fisketurer i någon av de närliggande sjöarna. Vi har ett nära samarbete med Sportfishing Dalsland och dess guide Andy van Assema.

Här på Dalslands Gästgiveri kan vi erbjuda allt från enklare rätter och fika till en alldeles fantastisk meny komponerad för att falla just dig i smaken. Vi har möjlighet att ta emot sällskap på ca 80 personer i vår stora matsal och ca 45 personer i den lite mindre.

Under året kommer restaurangen ordna allt från pubkvällar och grillkvällar till finare middagar med flera rätter. Håll koll på hemsidan och på Facebook för senaste informationen om vad som händer hos oss. De tidigare arrangemangen har blivit fullbokade ganska snabbt så boka bord i tid.

Om Ni planerar att fira någons födelsedag eller kanske ett bröllopsfirande, tveka inte att kontakta oss för mer information och offert. Vi vill hjälpa till att göra Er högtidsdag till en fantastisk tillställning som ni ska minnas under lång tid.

Vi erbjuder konferens för både stora och små företag och självklart vill vi anpassa konferensen efter era önskemål och behov. Att kombinera arbete med rekreation i form av en vandring eller bad i vår vedeldade tunna skapar härlig sammanhållning i gruppen.

Avkoppling, rekreation och service är ledord som ska prägla er vistelse hos oss!

OBS! Klicka på huvudbilden för större format!

Läs mer på; http://www.dalgast.se

Bilder

Hitta hit

Dalslands Gästgiveri

Gyltungebyn 810
66297 Ånimskog

Information

Kontaktinformation

Dalslands Gästgiveri
Gyltungebyn 810
66297 Ånimskog

http://www.dalgast.se