Djurönäset – Inspirerande mötesplats!

Djurönäset är beläget i en oslagbart vacker skärgårdsnatur, väldigt nära Stockholm, med mångsidiga och nordiskt designade lokaler, byggda och utrustade för konferens och utbildning i världsklass.

Det är ett fyrstjärnigt konferenshotell med hög leveranskvalitet, hög servicegrad och ett extraordinärt personligt och vänligt bemötande.

På Djurönäset serveras du årstidsanpassad och vällagad mat, gjord på närproducerade råvaror med smaker från norden och skärgården.

Du sover i trivsamma, skärgårdsinspirerade och nordiskt designade hotellrum och har de absolut bästa möjligheter till stimulerande träningspass i underbar skärgårdsnatur och skön avkoppling längs vattenlinjen.

Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer.

Allmän information
Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 45 minuter med buss eller bil från centrala Stockholm. Väg 222 mot Gustavsberg på Värmdö. Fortsätt mot Stavsnäs men kör över Djuröbron mot Djurö. Direkt efter bron ligger Djurönäset och Sjöboden.

Kontaktuppgifter
Djurönäset konferens & hotell
Seregårdsvägen 1, 139 02 Djurhamn, Värmdö
Telefon: 0857149000
E-post: privat@djuronaset.com
Webbplats: http://www.djuronaset.com

Bilder

Hitta hit

Seregårdsvägen 1
139 02 Värmdö

Information

Kontaktinformation


Seregårdsvägen 1
139 02 Värmdö