Edsviks Camping

Edsviks Camping ligger naturskönt och alldeles intill havet, med friskt, salt vatten och en härlig badstrand. Det är en 4-stjärnig anläggning med plats för både campinggäster och stugboende. I anslutning till vår reception finns en välsorterad butik, med färskt nybakat bröd varje dag, matvaror, tidningar, färdiggjorda mackor, kaffe, apoteksvaror och mycket mer.

På Edsviks Camping erbjuds ett varierat stugboende i stugor med olika standard och karaktär, allt från två till sex bäddar. Det finns bekväma nybyggda stugor med fullt utrustat kök, dusch och toalett samt enklare stugor. Här finner du alltid ett prisvärt stugboende på vackra Bohuskusten.

Hos oss på Edsviks Camping erbjuds en uppsjö av aktiviteter och skoj för både vuxna och barn. Förutom härliga dagar med sol och bad finns det mycket att göra på Edsvik. I vår barnklubb har vi aktiviteter och roliga upptåg nästan varje dag under högsäsongen. Allt från krabbmetartävlingar, skattjakter och miniturneringar till ponnyridning och hoppborgar.

OBS! Klicka på bilderna ovan för större format!

Plats: Edsviken, 457 95 Grebbestad

Kontaktuppgifter
Telefon; 077-110 12 00
E-post; edsvik@nordiccamping.se
Webbplats; http://www.nordiccamping.se

Bilder

Hitta hit

Edsviks Camping

Norra Edsvik 2
457 95 Grebbestad

Information

Kontaktinformation

Edsviks Camping
Norra Edsvik 2
457 95 Grebbestad

http://edsvik.nordiccamping.se/