EMPORIA – SKANDINAVIENS FRÄMSTA SHOPPINGCENTER!

Nya köpcentret Emporia i Malmö har valt MK Illumination som leverantör av julbelysning.

Emporia är Skandinaviens främsta shoppingcenter. Här finns en internationell atmosfär, ett komplett utbud av butiker och ett utvecklat servicekoncept.
På den totala ytan av 93 000 kvadratmeter samsas shopping, mat, konst och design fördelat på tre våningsplan. Dessutom finns 11 000 kvadratmeter reserverade för kontor. Placeringen i Malmös mest expansiva stadsdel Hyllie, mitt i Öresundsregionen, gör det enkelt för många att besöka Emporia.

Emporia är det första shoppingcentret i Sverige som miljöcertifieras enligt BREEAM. Högst uppe på Emporia finns en unik takpark som är öppen för allmänheten. Parken utgör förutom en magnifik utkiksplats också en väsentlig del i Emporias miljöstrategi.
Cirka 25 000 besökare beräknas besöka Emporia varje dag för att bjudas på en upplevelse av modern shopping i en unik miljö med plats för överraskningar. 3 000 anställda gör vårt shoppingcenter till en plats utöver det vanliga.

EMPORIA I SIFFROR
Emporia är stort, ett av Skandinaviens största shoppingcenter. Takparken på Emporias hjässa mäter fyra fotbollsplaner. Om man hällde ut lecakulorna som använts vid anläggningen av parken på Öresundsbron så skulle hela bron täckas av ett tre centimeter tjockt lager.
Om man placerade alla betongplattorna som används på rad skulle de räcka från Malmö till Lund. Handledarna i lärkträ som finns inne på shoppingcentret skulle räcka från Gustav Adolfs torg till Triangeln.
Och parkettgolvet har nästan 5 miljoner enstaka pinnar, som hade kunnat täcka Stapelbäddsparkens skatepark nästan två gånger om.

EMPORIA
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö
Hemsida: http://www.emporia.se/ 

Bilder

Hitta hit

Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö

Information

Kontaktinformation


Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö