Farliga rackare och elaka spöken – en mörkervandring i Kalmar stad!

I höst erbjuder vi ”Farliga rackare och elaka spöken – en mörkervandring i Kalmar stad” både för vuxna och som familjevandring. Det är en dramatiserad tema tur med guide. Vandringen kan avslutas med en specialkomponerad trerätters måltid.

”Farliga rackare och elaka spöken – en mörkervandring i Kalmar stad”, är en dramatiserad stadsvandring. Guiden berättar om sägnernas och skräckens Kalmar och tar med deltagarna till unika miljöer. Längs vägen bjuds på Skägg-Eriks hemliga dryck.

Vandringen kan avslutas med en specialkomponerad måltid framtagen i samarbete med restaurang Källaren Kronan i Kalmar. På menyn står änkefru Burmeisters mystiska soppa, Rackarens blodiga biff och Havsfruns heta glass.

Nytt för hösten är att vi även erbjuder familjevandringar från 6 år med start under höstlovet, vecka 44. Vi har utvecklat en familjevandring som passar från 6 år.

”Farliga rackare och elaka spöken – en mörkervandring i Kalmar stad” är utvecklad i samarbete mellan K Westbergh AB/Karin Westbergh och Sigrid Oldenburg.

Vi erbjuder dramatiserade stadsvandringar i Kalmar. Det finns alltid en specialkomponerad måltid till varje aktivitet.
Guidade matvandringar ”Alvaret – Sveriges Provence” med öländska delikatesser.
Cykelsafari med lokala delikatesser.
Skräddarsydda evenemang som passar för företag och grupper.

Kontakt:
Karin Westbergh
Westbergh Upplevelser AB

S Malmgatan 7, 392 34 Kalmar

Telefon: +46(0)76 212 90 17 (Mån-Fre 8.00-17.00)

Mer information: http://www.visitkalmaroland.com/

Bilder

Hitta hit

Södra Malmgatan 7
392 34 Kalmar

Information

Kontaktinformation


Södra Malmgatan 7
392 34 Kalmar