Festivalsommaren tillhör Veronica Maggio – turnépremiär 28 juni!

Fotograf/Källa; Nora Otterhäll

Veronica Maggio är tillbaka. Om två veckor släpps nya singeln ”Kurt Cobain” och den 28 juni inleder hon en festivalturné på Kirunafestivalen. Därefter fortsätter resan vidare ut i landet där hon besöker Skellefteå, Helsingborg, Karlskrona, Gotland, Norrköping, Östersund och Arvika. Även Norge och Finland finns med i turnéplanen. Grattis alla musikälskare!

Förra sommaren var hemsk. Vi gjorde bara ett par spelningar. I sommar tänkte jag ta igen det med en riktig turné. Längtar redan ihjäl mig efter att få spela ny musik i sommarnatten med bandet!, hälsar Veronica.

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna (flera gånger om till och med) och nått otroliga kommersiella framgångar med sina fem kritikerrosade album. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och det är ingen hemlighet att hon är vårt lands livedrottning.

”Kurt Cobain” släpps den 22 mars och är den första singeln från det kommande albumet som delas upp – med den första halvan innan den stundande sommaren och hela albumet till hösten.

Den 28 juni inleder Veronica sin sommarturné i Kiruna, därefter åker turnébussen vidare ut i Sverige men även förbi både Norge och Finland.

Turnéplan
28 juni – Kirunafestivalen, Kiruna
29 juni – Stadsfesten, Skellefteå
12 juli – Bayside Festival, Helsingborg
13 juli – Hasslöfestivalen, Karlskrona
19 juli – Fjellparkfestivalen, Flekkefjord (NO)
20 juli – Hvaler Gjestgiveri, Skjaerhalden (NO)
23 juli – Grå Gåsen, Burgsvik
26 juli – Vaasa Festival, Vasa (FIN)
27 juli – Hugos Parkfestival, Norrköping
2 aug – Storsjöyran, Östersund
3 aug – Arvika Hamnfest, Arvika
16 aug – Parkenfestivalen, Bodø (NO)

Följ Veronica Maggio
Hemsida: veronicamaggio.se
Facebook: www.facebook.com/veronicamaggioofficial
Instagram: @veronicamaggio

Biljettinformation
Biljetter säljs via blixten.se/veronica-maggio och respektive festivals hemsida.

OM Blixten & Co
Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom live-/underhållningsindustrin.
Vi representerar ett åttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien samt levererar exklusiva lösningar till våra exklusiva partners. Vår framgång ligger i vår ambition att arbeta långsiktigt tillsammans med våra artister och arrangörer, men även med publiken och företag.

Bilder

Videopresentation

Hitta hit

Gruvvägen 1
98131 Kiruna

Information

Kontaktinformation


Gruvvägen 1
98131 Kiruna

0706 973959
https://www.blixten.se/veronica-maggio

Öppettider
28 juni -16 augusti

Prisuppgifter
Se hemsidan http://kirunafestivalen.nu