Fisketurer med Rååbåtarna i Helsingborg!

Foto: Bo Sundholm – OBS! Klicka på huvudbilden för större format…

Avgång & Evenemang
Vi avgår från Råå hamn året runt till de berömda fiskeplatserna runt Ven och Helsingborg. Vintermånaderna fiskas det stortorsk i och runt djuphålorna. Öresundsrekordet är 31,5 kg. När vår och försommaren kommer blir torsken något mindre. Soliga dagar kommer horngäddan in i stora stim. Juni, juli och augusti fångas många olika arter tex. stora gråsejar och torsk upp till 10 kg. När strömmarna passar kommer makrillen in i sundet. Under höstmånaderna fiskas det stor, fet sill i enorma stim, blandat med fint torskfiske. En oerhört populär fisketur är våra meteturer som innebär att vi bottenmetar framförallt efter plattsfisk. Detta fiske kräver mer utrymme varför vi är något färre ombord.

Vi erbjuder specialanpassade charterturer för mindre och större sällskap. Kanske en kickoff med massor olika aktiviteter. Annat uppskattat är att bjuda in kunder ombord och kanske en god middag ombord i en gemytlig dansk hamn. Vi samarbetar med en rad olika aktörer i Öresunds-regionen och skräddarsyr ert event.

Uppskattade evenemang är t ex lerduveskytte, fisketävling, tre kamp på ven. En tur runt Kullaberg och Nimis. Vi kan även för mindre sällskap ordna övernattning ombord. Ring så planerar vi! Finns det önskemål om charter till andra fiskevatten ordnar vi det!

BOKNING
Fisketurer : 070-201 00 83
Abonnemang, charter och företagsarrangemang
070-201 00 88

Kontakt
Telefon:0418-704 52
Telefon; 042-26 13 12

Bilder

Hitta hit

Rååbåtarna Helsingborg

Råå Hamn
260 13 Landskrona

Information

Kontaktinformation

Rååbåtarna Helsingborg
Råå Hamn
260 13 Landskrona

http://www.raabatarna.nu/