Följ med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival

Foto/Källa; Rosa Bussarna. OBS! Klicka på bilden för större format…

Åk med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival!
Visst är det skönt att ha ett ställe att gå till mellan konserterna för att kunna ta igen sig lite och ladda inför nästa konsert? Tänk om det (Gud förbjude) skulle vara dåligt väder under festivalen, då är det inte kul att sova i tält på ett lerigt och blött område eller hur? Då är det mycket skönare att kunna ta igen sig i en skön rosa buss och dricka en öl i trevligt sällskap med andra rockälskare. Till ett förmånligt pris får du festivalbiljett, transport, boende, frukost och kanske några nya vänner till och med så boka in dig IDAG och följ med Rosa Bussarna till Sweden Rock Festival.

Transport
Vi lämnar Stockholm 08.00 onsdag den 4 juni och kör E4:an söderut och beräknas komma fram till Sölvesborg sent på onsdagseftermiddagen. En utförligare färdplan kommer ni att få när resan närmar sig. Det finns möjlighet, för de som vill, att bli upphämtade längs vägen så ni behöver alltså inte ta er upp till Stockholm för att följa med. Om ni önskar hoppa på längs vägen kontakta Eddie.
Tel: 08-673 25 20
Mejl: eddie@rosabussarna.com

Boende
Vi kommer bo och sova på bussen på campingen strax utanför festivalområdet från och med onsdag till söndag morgon då vi börjar vår färd norrut igen.

Avbokning
Vad gäller avbokning av festivalresor så får du tillbaka hela summan om du bokar av dig senast tre veckor innan avresa. Vid avbokning mindre än tre veckor innan avresa får du inte tillbaka några pengar alls.

OBS! Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller så boka redan nu!
OBS! 2014 erbjuder vi paketpris för biljett (4-dagarsbiljett till Sweden Rock Festival), boende, transport samt enkel frukost.

http://www.rosabussarna.com/publish/softadmin.aspx?id=3&JourneyId=262

Bilder

Hitta hit

Rosa Bussarna

Hagagatan 5
11348 Stockholm

Information

Kontaktinformation

Rosa Bussarna
Hagagatan 5
11348 Stockholm

http://www.rosabussarna.com/