Fotograf John Magnusson

Hej,
Jag är en fotograf som är bosatt i södra Sverige.

Att ”fånga ögonblicket” innebär för mig mer än bara vara på en plats och tar bilder på ex. dig, ditt barn, djur, bröllop, event etc.
Jag försöker hela tiden gå steget längre genom att fånga det där ”lilla extra” i ögonblicket.
Har alltid båda ögonen öppna för att se allt som kan hända framför mig, men även vara vaksam på allt som händer på sidan av kameralinsen. Det är då jag har störst möjlighet att fånga just “Ögonblicket i Ögonblicket”.

Jag gillar att nyskapa något som inte redan är gjort. Från tidigare jobb som ljustekniker på teatrar och konserter lärde jag mig att jobba så naturligt som möjligt med ljuset, det är något jag nu har stor användning av när jag fotograferar. Enligt min mening är för det mesta det naturliga ljuset som gör sig bäst på bild. Därför föredrar jag att fotografera i ex. er hemmiljö.

Mitt arbetsområde är i största del från Malmö till Göteborg. Men reser självklart i hela Sverige bla. Stockholm där jag är mycket och fotograferar. Tar även uppdrag utomlands.

Vill du också få just Ditt Ögonblick fångat på bild av mig?

Tveka inte, titta gärna in på min hemsida för att se mer av vad jag fotograferat. Om det är något du undrar över, var vänlig och kontakta mig gärna för mer information.

Med vänlig hälsning
John Magnusson

Bilder

Hitta hit

Fotograf: johnmagnusson.se

Plöjarvägen
31205 Skottorp

Information

Kontaktinformation

Fotograf: johnmagnusson.se
Plöjarvägen
31205 Skottorp

http://www.johnmagnusson.se